Beoordelingen van Vet Gezond Leiden

Recente recensies van Vet Gezond Leiden

5 sterren na 21 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza's

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, duurde niet lang en de wc-rol die we erbij kregen konden we erg waarderen

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke soep en pizza's gegeten, we moesten iets langer wachten op onze bestelling maar kregen ongevraagd als compensatie een vers broodje met aïoli erbij. Top!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd! Pizza’s erg lekker! Wel wat aan de kleine kant 😊

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, supersnel bezorgd.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super lekker gegeten! En we hebben heel hard gelachen om de wc rol die erbij zat xD bedankt voor de extra zoete aardappel frietjes!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt super lekkere pizza’s en heerlijke gezinde smoothies !

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en wederom erg lekker! De Kipsalon en de Burger, beide super. Een van onze favoriete plekken om af en toe eten te bestellen.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor het eerst besteld, en zeker niet voor het laatst! Heerlijk gegeten en snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Gezond comfort food - top!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging en zoals altijd heerlijk eten :-)

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed as always!! Het eten is altijd top, de lekkerste pizza's van Leiden. Ook de kipsalon is erg goed! Bezorging altijd snel en het eten is altijd alsof het net uit de keuken komt. Top!!

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten vind ik altijd super lekker, de afgelopen keer alleen heel erg jammer dat er zo goed als geen salade bij zat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Denk wel één van de betere pizzatenten van Leiden!

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede service en het eten super lekker, één aanrader 👍😀

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, keurig op tijd. De patat was erg zout ( niet zo gezond) Ik zou liever een apart zakje zout krijgen, of helemaal geen zout. Iedereen heeft wel zout in huis toch?

Reactie van Vet Gezond:Dat is vervelend en hier zullen we bij de volgende keer zeker rekening mee houden! Excuses voor het ongemak en tot de volgende keer, zonder zout!

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op afgesproken tijd bezorgd en smaakte goed!

Reactie van Vet Gezond:Goed om te horen Stender! Bedankt en tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vet lekker!

Reactie van Vet Gezond::)

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd! Alleen wel jammer dat m’n pizza niet zo heel erg goed belegd was voorgaande keren was het beter.

Reactie van Vet Gezond:Hoi S H, dat is vervelend om te horen, wij zullen dit zeker beter in de gaten houden! :) Hou jij dus ook je volgende bestelling goed in de gaten? ;)

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top altijd goed en lekker en geen zwaar hoofd of droge mond na het eten

Reactie van Vet Gezond:Hoi Maarten! Altijd goed om te horen dat je geen zwaar hoofd van ons eten krijgt! :) Alvast fijne feestdagen en bedankt voor de beoordeling! :)