Beoordelingen van Vet Gezond Leiden

Recente recensies van Vet Gezond Leiden

5 sterren na 83 reviews

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vegansalon was weer heeeerlijk, onze favoriet!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van de pizza's waren we al fan, maar de Fakyu burger en de Nutella pizza waren een nieuwe ontdekking en vielen heel goed in de smaak!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed. Tom ka Kai soep is een topper!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de juiste tijd bezorgd, alles nog goed warm en vooral heel erg lekker! De vegan-kapsalon en de bruschetta pizza zijn een echte aanrader!

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De Oh My Gado viel helaas tegen. Ik had meer inhoud verwacht. Het leek meer op een pak salade met pindasaus. Een idee: voeg er tempé, kroepoek, gebakken uitjes, pinda's aan toe. Dan pas is het naar mijn mening 8,75 waard. De kipsalon en vegansalon waren erg lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza was lekker, maar het had wel rijkelijker belegd mogen worden. Soms was de pizza kaal en was er alleen tomatensaus aangezien het ging om een veganistische pizza.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supervers, lekker eten. Ik ben blij dat ze nu ook in mijn buurt bezorgen. Leuke mensen en supersnelle levering. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Top eten en goeie en vriendelijke service!

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De service is zoals ik van jullie gewend ben, gewoon goed en stipt op tijd. De maaltijd was smakelijk en heel royaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza. Saté, kapsalon en salade. Netjes (op goede temperatuur en waar gewenst: krokant, afgeleverd. Op naar de rest van de menukaart!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Een overheerlijke vegetarische pizza, overhandigd door vriendelijk personeel, een aanrader

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer vonden we de pizza’s wat minder. Volgende keer beter

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza met rete goeie smoothies. Alleen zonde van de plastic rietjes die er bij zitten ;) Bezorging lekker snel en een vriendelijke bezorger!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, was het eten helemaal top. Had per ongeluk bij mijn bestelling gezet ophalen. Vervolgens telefonisch contact met ze opgenomen en ze kwamen het meteen brengen. Goede service dus.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke kipsalon! Netjes op tijd bezorgd en goed vers! Aanrader!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Combi deals zijn helemaal 😃

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn, was kennelijk wat drukker, maar daar had ik geen last van. Lekker eten en vlot bezorgd. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza was super lekker en op tijd!

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, snelle service en een heel lief tasje met daarin een gratis drankje en een ijsje extra.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

vet lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Twee heerlijke pizza's afgehaald, alles was naar wens!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten, goede vriendelijke bezorging, van mijnkrijgen ze een tien plus👍👌

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 2x eerder de salade geitenkaas besteld bij vet gezond, maar nu bij de laatste bestelling miste ik echt de overige groenten (aubergine, courgette). Het was echt wat mager deze keer.. Jammer want ik was groot fan van deze salade..

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is nu de 2e keer dat ik bij Vet Gezond Leiden een bestelling heb geplaatst, t.w. de Kipsalon. Het is een zeer smakelijke en overwegend gezonde maaltijd die voor een persoon behoorlijk veel is. De online bestelprocedure vind ik heel erg goed en makkelijk te doen. Ik wens Kevin en collega s het allerbeste toe met hun zaak, en zeker in deze moeilijke coronaperiode.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en voldoende eten, snel thuisbezorgd 👍

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pizza van Voorschoten en omstreken! Verse ingrediënten, heerlijk goed van smaak en ook nog eens een super snelle levering.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere kipsalon! Erg goede en snelle service :)

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd weer top: ruim voldoende, lekker en snel in huis!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik snap eigenlijk niet hoe het kan, maar ik heb een salade, een burger en een pizza besteld, en letterlijk 20 (!) minuten later stond de bezorger al voor de deur en alles was heerlijk en vers, de pizza was knapperig en goed warm. Hoe doen jullie dit? ;)

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd, lekker, goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit was niet normaal lekker! Vet tevreden! Graag tot snel!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Goed warm. Op tijd bezorgd

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker Vegan kapsalon, snel en warm bezorgd. Top! We snapten alleen niet waarom we €2 moesten bijbetalen (voor friet?) er zit toch altijd friet in kapsalon?

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We laten elke week tijdens deze crisis door vet gezond bezorgen en het eten is altijd goed.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke salade met geitenkaas en kip. En ook saté was top! En grote porties!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een halfuur bezorgd, en lekker als altijd!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten! en lekker snel bezorgd!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende maaltijd met een snelle bezorging. Zelfs dus in de Stevenshof..

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizzas, op tijd gereed.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren weer top, zoals altijd!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel thuis. Geweldige kipsalon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza's rijk belegd met verse groenten. (Bijna) Net zo lekker als in Italië.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanuit Valkenburg ZH naar Leiden gereden. Heerlijke carpacciosalades, goede spareribs met salade en heerlijk knapperige patat. Goede hete pizza en een lekkere smoothie. Alles netjes en goed verpakt. Daarvoor wil ik nog wel een keer naar Leiden rijden omdat in Valkenburg niet wordt bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kipsalon. Mooi op tijd en goed warm bezorgd. Lekker en gezond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer en super snel bezorgd. De Thaise kokoskip soep en kapsalon zijn echt twee toppers van de kaart

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima!! Lekker gegeten

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker (zoals ook in het restaurant), ruime porties, en de bezorging was ook nog eens veel sneller dan voorspeld! 👍

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel. Superlekker. Vet gezond!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was top kwaliteit, goed gevuld en warm. Een tip, beter de pizza snijden. Tot snel z’n

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Sowieso de beste pizza's van Leiden, ook lekker knapperige dunne bodem. De smoothies zijn ook altijd top! Bestelling zo klaar en zaak qua afhalen uitstekend Corona-proof ingericht. Vriendelijk personeel. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vegan kapsalon was heel erg lekker en pizza was ook prima. De bestelling kon opgehaald worden op het tijdstip. Kortom, goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na al een paar keer in de zaak gegeten te hebben nu tweemaal besteld. En wat was het lekker. Snel bezorgd ook, veel sneller dan aangegeven. We gaan dit zeker vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza's

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, duurde niet lang en de wc-rol die we erbij kregen konden we erg waarderen

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke soep en pizza's gegeten, we moesten iets langer wachten op onze bestelling maar kregen ongevraagd als compensatie een vers broodje met aïoli erbij. Top!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd! Pizza’s erg lekker! Wel wat aan de kleine kant 😊

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, supersnel bezorgd.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super lekker gegeten! En we hebben heel hard gelachen om de wc rol die erbij zat xD bedankt voor de extra zoete aardappel frietjes!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt super lekkere pizza’s en heerlijke gezinde smoothies !

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en wederom erg lekker! De Kipsalon en de Burger, beide super. Een van onze favoriete plekken om af en toe eten te bestellen.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor het eerst besteld, en zeker niet voor het laatst! Heerlijk gegeten en snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Gezond comfort food - top!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging en zoals altijd heerlijk eten :-)

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed as always!! Het eten is altijd top, de lekkerste pizza's van Leiden. Ook de kipsalon is erg goed! Bezorging altijd snel en het eten is altijd alsof het net uit de keuken komt. Top!!

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten vind ik altijd super lekker, de afgelopen keer alleen heel erg jammer dat er zo goed als geen salade bij zat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Denk wel één van de betere pizzatenten van Leiden!

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede service en het eten super lekker, één aanrader 👍😀

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, keurig op tijd. De patat was erg zout ( niet zo gezond) Ik zou liever een apart zakje zout krijgen, of helemaal geen zout. Iedereen heeft wel zout in huis toch?

Reactie van Vet Gezond:Dat is vervelend en hier zullen we bij de volgende keer zeker rekening mee houden! Excuses voor het ongemak en tot de volgende keer, zonder zout!

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op afgesproken tijd bezorgd en smaakte goed!

Reactie van Vet Gezond:Goed om te horen Stender! Bedankt en tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vet lekker!

Reactie van Vet Gezond::)

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd! Alleen wel jammer dat m’n pizza niet zo heel erg goed belegd was voorgaande keren was het beter.

Reactie van Vet Gezond:Hoi S H, dat is vervelend om te horen, wij zullen dit zeker beter in de gaten houden! :) Hou jij dus ook je volgende bestelling goed in de gaten? ;)

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top altijd goed en lekker en geen zwaar hoofd of droge mond na het eten

Reactie van Vet Gezond:Hoi Maarten! Altijd goed om te horen dat je geen zwaar hoofd van ons eten krijgt! :) Alvast fijne feestdagen en bedankt voor de beoordeling! :)