Beoordelingen van Vet Gezond Leiden

Recente recensies van Vet Gezond Leiden

5 sterren na 183 reviews

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zoete aardappel frieten waren te donker, te hard gebakken-> taai! Het gerecht was zeker niet warm. Ik ben het beter gewend van jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk te bestellen via de app. We hadden de kipkapsalon en een smoothie. Eten was heerlijk en genoeg. Vriendelijk geholpen in de zaak. We komen zeker snel weer terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke vegan kapsalon. De smaken zijn echt perfect, heel erg vers en goede smaken. Verder is het licht pittig maar niet te pittig. Fantastisch. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer genieten! Hmmmmm smulllen maar ;-)

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam kwartiertje later, welk prima even werd doorgegeven per telefoon. De hamburger zelf smaakte goed, prima vlees en goed belegen. Mooie combinatie van smaken. Patat was verrukkelijk. De salade was prima voor erbij, niet bijzonder maar goed voor de vitamientjes. Ik zal hier zeker nog eens bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

opnieuw was de service bij afhalen bestelling top en de maaltijd Kipsalon heel erg lekker. Het mag van mij wel ietsje warmer zijn. Ga zo door

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Tom Kha Kai was zoals altijd weer lekker en het broodje makreel ook. Thuiswerken wordt een feestje met Vet Gezond in de buurt!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Normaal neem ik de vet gezond kapsalon. Die is lekker. Dis keer vegan kapsalon uitgeprobeerd. Heel erg lekker!! Verrassend!! Alleen bakje was maar voor 2/3 gevuld :(

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren prima... maar salade was niet gewassen. Nam een hap zand in mijn mond.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt super lekker. Zie het zelf allen liever in een milieu vriendelijke verpakking.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd super vers en lekker warm. Goede service, de vega shoarma Pizza was echt goed! Ook de bruschetta pizza is een klassieker ✓ We wisten niet goed wat we ons moesten voorstellen bij Nutella pizza, maar was een lekker toetje. 5 sterren 🙌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Per maaltijd maken ze gebruik van verse producten en de portie is ideaal. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Heel aardig personeel. Bezorging precies op tijd.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed, fijne grote portie, snel gebracht ondanks winterweer.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!! Je proeft dat de chef alles vers had bereid. Snel en warm bezorgd. Ik ga hier vaker bestellen!!!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik bestel hier vaker een meestal is het top, deze keer waren de pizza's alleen niet warm meer en kwam de bezorger te laat.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vegan kapsalon & pizza zijn zó lekker👌🏻 Zelfs een keer een belletje gehad: of we vegan kaas wilden proberen op onze pizza. Was een succes 🍕!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is echt heerlijk en ik raad het iedereen om hier te bestellen, alleen was de bezorgtijd wel ruim een uur...

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een toppers zijn jullie! Altijd gezellige mensen, het eten was weer TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, alleen jammer dat via de app geen ingrediënten aan de pizza zijn toe te voegen. En de gevraagde ham via het opmerkingen veld niet was doorgekomen. Verder voor herhaling vatbaar!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste Kevin, de kipsalon was echt heel erg lekker en heeft mij goed gesmaakt. Bedankt voor de goede service en het gevoel van welkom zijn. In februari overvalt mij altijd een gevoel van heimwee ("saudades" in het portugees) omdat ik vroeger altijd in Brazilie was met mijn vrienden tijdens het carnaval. Ik wens jou een fijn weekend en geniet maar van de prachtige besneeuwde wereld. Groetjes.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De veganizza was super lekker en binnen 20 minuten bezorgd! Aanrader!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. We misten alleen het sausje bij de frietjes. Verder super en zeker voor herhaling vatbaar.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, wij hadden de fakyu burger en de vet gezond kipsalon. Lekker knapperige frietjes (zelfs in de kipsalon!) en smaakt heerlijk. Ook heel vriendelijk personeel.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en supersnel geleverd

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren weer heerlijk gegeten. Goede service en bezorging! Favoriet in Leiden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke vegan shoarmasalon!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Mijn bestelling van Kipsalon Vet Lekker doet zijn naam alle eer aan. Het is echt heel lekker vers en smakelijk. Ik kan het dus een ieder aanraden

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Topkwaliteit

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super lekker!! (Kipsalon vet gezond, chick on a stick, salade oosterse kip)

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede, snelle service/bezorging. Eten is heel smaakvol. Aanrader.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk dat de kaart is uitgebreid met meer vegan opties. Eten net zo lekker als altijd! Iets meer avocado erbij zou mogen.

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! Ik kan altijd maar moeilijk kiezen...

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij opmerkingen tijdens bestelling gevraagd of de nachos in een zelf maak kit mochten om zelf nog te maken thuis werd dit gewoon in kleine pakjes Kos van elkaar geleverd. Helemaal top!!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en gezond eten, zoals altijd. Mijn vriend en ik zijn dik tevreden. Fijn dat je hier "fastfood" kunt bestellen wat niet ten koste gaat van je gezondheid en een fit lijf! En ik kan het weten als diëtist ;)

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft ons weer goed gesmaakt. Nog even de lokale ondernemer gesteund zo vlak voor de feestdagen. Op Vet Gezond kan je bouwen. Warm, optijd en goede kwaliteit.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Hmmmm genoten!!!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen vaker bij jullie en het is altijd heel goed. Pizza was prima! Alleen hadden we de vegan kapsalon en daar zat sriracha bij terwijl op de site sweet chili staat. De hele kapsalon was daarom mega pittig en de sriracha heel overheersend dus daarom was de kapsalon niet zo lekker.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, zoals altijd, en precies op het afgesproken tijdstip bezorgd.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Extreem snel en extreem lekker!

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snelle bezorging, helemaal geweldig! Flesje wijn en kerstwens erbij was een hele welkome en gewaardeerde toevoeging. Bedankt Vet Gezond!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte saté en goede frites. De salade paste er perfect bij. Met een code keeeg ik we een gratis drankje bij. En kreeg ook nog een gratis dvd. Enige minpuntje: de saté zou houtskool geroosterd zijn, maar dat geloof ik niet.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De Fakyuburger en de patat waren naar mijn smaak iets te lang doorgebakken waardoor het ten koste gaat van de smaak. De salade was goed vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd topkwaliteit. Opmerkingen bij bestellingen worden ook altijd netjes gelezen.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kreeg na het plaatsen direct een bericht over de verwachte levertijd en ook een bericht toen de bezorger daadwerkelijk vertrok, fijn. Eten zoals altijd perfect, moeilijk te kiezen omdat er zoveel lekkers opstaat maar we bestellen rustig de hele kaart af! Toppers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom heerlijk!

, 26-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Leuke dealtjes heerlijk gegeten.!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd is de kipsalon lekker samengesteld en smakelijk. De extra portie patat frites was uistekend en zeker niet te zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, vers, heerlijke smaak zowel salades als de kip kokossoep.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen was 10min later klaar dan afgesproken, hierover werd netjes gebeld. Lekkere pizza (zoals altijd ) Top!

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's, fantastische soep en bijzondere kipsalon. We hebben er ook thuis van genoten (al hopen we snel weer bij jullie te mogen eten)

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de website staat dat bij een bestelling van 11 euro komt er een gratis drankje bij. Die optie kon ik niet aantikken (bij een bestelling van 23 euro) dus ik sprak mijn wens bij de toelichting alleen die werd niet gegeven. Inzich geen probleem, maar het creeert verkeerde verwachtingen die niet worden nagekomen.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kipsalons waren weer lekker. Pizza’s ook. We kregen er twee films bij, wat leuk.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd met gratis een leuke dvd erbij, top!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, warm en op tijd bezorgd.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tom Kha Kai soep alsof er een engeltje op je tong pist, heerlijk!!! Pizza ook verdomde goed, zeker met een Affligem dubbel er naast! Alle lof, voor.... VetGezond

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top als ik hier bestel! Was weer erg lekker. :)

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag de stufideal uitgeprobeerd (telt het dat ik circa 30 jaar geleden ook stufi kreeg?), voor slechts 12.50 kreeg ik een shoarma kipsalon, een biertje én een ijsje toe. En als extra toetje ook nog een dvd met Brad Pitt, dus mij hoor je niet klagen. 😉 Het eten werd zoals gewoonlijk weer supersnel thuisbezorgd, nog door een mede-Brabander ook, die mij gedag zei met een onvervalst “houdoe”. Helemaal goed.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ons favoriete restaurant om met de kinderen te gaan eten. Lekker eten en een fijne sfeer. Vanwege sluiting restaurants een keer besteld. Ook helemaal prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere kipsalon! Bezorging binnen aangegeven tijd

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We zijn groot van van jullie. Deze keer was het toch minder lekker. Pizza’s waren perfect als altijd, maar de kip saté van aangebrand. Dat zag je en dat proefde je (harde zwarte stukjes).

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde lang, een uur.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke champi(gn)ons burger, en binnen 10 minuten kon ik hem al ophalen!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals we gewend zijn. Ik vind de acties die jullie doen rondom feestdagen en omstandigheden met corona fantastisch! Ga zo door :)

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Vers! Heerlijke smaak! Snel geleverd! Goed verpakt!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste burger van Leiden en verre omstreken!!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer prima! Heerlijk soepje en een goed vullende vegetarische pizza.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon niet bijzonder maar prima en gezonde versie. Door drukte bezorging vertraagd, werd netjes telefonisch aangekondigd. Beloofde biertje niet gekregen.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks dat er wat misging met het doorgeven van de bestelling werd het supersnel geregeld! Hier ga ik vaker heen!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dat de pizza's van Vet Gezond de beste zijn, dat wisten wij al. Maar de toevoeging van de karma shoarma op het menu maakt dat wij nu nog vaker gaan bestellen! Was heerlijk!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zo lekker als altijd. Ook een snelle bezorging :)

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets nieuws geprobeerd en het was super lekker. De bezorger was ontzettend netjes en vriendelijk!! Niet anders verwacht van Vet gezond!!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee heerlijke kinderpizza’s met ham (volgens de kinderen de allerlekkerste) en een lekkere kipsalon. Precies op tijd bezorgd. Top zoals altijd.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De tom kha kai soep was weer eens heerlijk! Nu Vet Gezond ook nog lunch bezorgd hoef ik nooit meer de deur uit :)

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizzatopping lag vooral in het midden

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel !

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker wrappie hoor!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Opnieuw genoten van een heerlijke hot chick salon. De bestelling arriveerde eerder dan verwacht! 👍🏼

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten en bezorging was keurig op tijd.l!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goede kipsalon, smaak zat heel goed. Misschien had de zoete aardappelfriet net iets minder lang gefrituurd gemogen.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Vers eten, snelle bezorging en vriendelijke service!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers en op de afgesproken tijd gebracht door een vriendelijke bezorger. Porties ook ruim voldoende. Wij hebben vet gezond gegeten en gaan dat zeker vaker doen!

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vegansalon was weer heeeerlijk, onze favoriet!

, 21-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van de pizza's waren we al fan, maar de Fakyu burger en de Nutella pizza waren een nieuwe ontdekking en vielen heel goed in de smaak!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed. Tom ka Kai soep is een topper!

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de juiste tijd bezorgd, alles nog goed warm en vooral heel erg lekker! De vegan-kapsalon en de bruschetta pizza zijn een echte aanrader!

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De Oh My Gado viel helaas tegen. Ik had meer inhoud verwacht. Het leek meer op een pak salade met pindasaus. Een idee: voeg er tempé, kroepoek, gebakken uitjes, pinda's aan toe. Dan pas is het naar mijn mening 8,75 waard. De kipsalon en vegansalon waren erg lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza was lekker, maar het had wel rijkelijker belegd mogen worden. Soms was de pizza kaal en was er alleen tomatensaus aangezien het ging om een veganistische pizza.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supervers, lekker eten. Ik ben blij dat ze nu ook in mijn buurt bezorgen. Leuke mensen en supersnelle levering. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Top eten en goeie en vriendelijke service!

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De service is zoals ik van jullie gewend ben, gewoon goed en stipt op tijd. De maaltijd was smakelijk en heel royaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza. Saté, kapsalon en salade. Netjes (op goede temperatuur en waar gewenst: krokant, afgeleverd. Op naar de rest van de menukaart!

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Een overheerlijke vegetarische pizza, overhandigd door vriendelijk personeel, een aanrader

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer vonden we de pizza’s wat minder. Volgende keer beter

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza met rete goeie smoothies. Alleen zonde van de plastic rietjes die er bij zitten ;) Bezorging lekker snel en een vriendelijke bezorger!

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, was het eten helemaal top. Had per ongeluk bij mijn bestelling gezet ophalen. Vervolgens telefonisch contact met ze opgenomen en ze kwamen het meteen brengen. Goede service dus.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke kipsalon! Netjes op tijd bezorgd en goed vers! Aanrader!

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Combi deals zijn helemaal 😃

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn, was kennelijk wat drukker, maar daar had ik geen last van. Lekker eten en vlot bezorgd. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza was super lekker en op tijd!

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza, snelle service en een heel lief tasje met daarin een gratis drankje en een ijsje extra.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

vet lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Twee heerlijke pizza's afgehaald, alles was naar wens!

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten, goede vriendelijke bezorging, van mijnkrijgen ze een tien plus👍👌

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker!

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb 2x eerder de salade geitenkaas besteld bij vet gezond, maar nu bij de laatste bestelling miste ik echt de overige groenten (aubergine, courgette). Het was echt wat mager deze keer.. Jammer want ik was groot fan van deze salade..

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het is nu de 2e keer dat ik bij Vet Gezond Leiden een bestelling heb geplaatst, t.w. de Kipsalon. Het is een zeer smakelijke en overwegend gezonde maaltijd die voor een persoon behoorlijk veel is. De online bestelprocedure vind ik heel erg goed en makkelijk te doen. Ik wens Kevin en collega s het allerbeste toe met hun zaak, en zeker in deze moeilijke coronaperiode.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en voldoende eten, snel thuisbezorgd 👍

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pizza van Voorschoten en omstreken! Verse ingrediënten, heerlijk goed van smaak en ook nog eens een super snelle levering.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere kipsalon! Erg goede en snelle service :)

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd weer top: ruim voldoende, lekker en snel in huis!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik snap eigenlijk niet hoe het kan, maar ik heb een salade, een burger en een pizza besteld, en letterlijk 20 (!) minuten later stond de bezorger al voor de deur en alles was heerlijk en vers, de pizza was knapperig en goed warm. Hoe doen jullie dit? ;)

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd, lekker, goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit was niet normaal lekker! Vet tevreden! Graag tot snel!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Goed warm. Op tijd bezorgd

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker Vegan kapsalon, snel en warm bezorgd. Top! We snapten alleen niet waarom we €2 moesten bijbetalen (voor friet?) er zit toch altijd friet in kapsalon?

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We laten elke week tijdens deze crisis door vet gezond bezorgen en het eten is altijd goed.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke salade met geitenkaas en kip. En ook saté was top! En grote porties!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Binnen een halfuur bezorgd, en lekker als altijd!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten! en lekker snel bezorgd!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende maaltijd met een snelle bezorging. Zelfs dus in de Stevenshof..

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizzas, op tijd gereed.

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren weer top, zoals altijd!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel thuis. Geweldige kipsalon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere pizza's rijk belegd met verse groenten. (Bijna) Net zo lekker als in Italië.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanuit Valkenburg ZH naar Leiden gereden. Heerlijke carpacciosalades, goede spareribs met salade en heerlijk knapperige patat. Goede hete pizza en een lekkere smoothie. Alles netjes en goed verpakt. Daarvoor wil ik nog wel een keer naar Leiden rijden omdat in Valkenburg niet wordt bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kipsalon. Mooi op tijd en goed warm bezorgd. Lekker en gezond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten weer en super snel bezorgd. De Thaise kokoskip soep en kapsalon zijn echt twee toppers van de kaart

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima!! Lekker gegeten

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker (zoals ook in het restaurant), ruime porties, en de bezorging was ook nog eens veel sneller dan voorspeld! 👍

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel. Superlekker. Vet gezond!

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was top kwaliteit, goed gevuld en warm. Een tip, beter de pizza snijden. Tot snel z’n

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Sowieso de beste pizza's van Leiden, ook lekker knapperige dunne bodem. De smoothies zijn ook altijd top! Bestelling zo klaar en zaak qua afhalen uitstekend Corona-proof ingericht. Vriendelijk personeel. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vegan kapsalon was heel erg lekker en pizza was ook prima. De bestelling kon opgehaald worden op het tijdstip. Kortom, goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na al een paar keer in de zaak gegeten te hebben nu tweemaal besteld. En wat was het lekker. Snel bezorgd ook, veel sneller dan aangegeven. We gaan dit zeker vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke pizza's

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed, duurde niet lang en de wc-rol die we erbij kregen konden we erg waarderen

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke soep en pizza's gegeten, we moesten iets langer wachten op onze bestelling maar kregen ongevraagd als compensatie een vers broodje met aïoli erbij. Top!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd! Pizza’s erg lekker! Wel wat aan de kleine kant 😊

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, supersnel bezorgd.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super lekker gegeten! En we hebben heel hard gelachen om de wc rol die erbij zat xD bedankt voor de extra zoete aardappel frietjes!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt super lekkere pizza’s en heerlijke gezinde smoothies !

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en wederom erg lekker! De Kipsalon en de Burger, beide super. Een van onze favoriete plekken om af en toe eten te bestellen.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor het eerst besteld, en zeker niet voor het laatst! Heerlijk gegeten en snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Gezond comfort food - top!

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging en zoals altijd heerlijk eten :-)

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed as always!! Het eten is altijd top, de lekkerste pizza's van Leiden. Ook de kipsalon is erg goed! Bezorging altijd snel en het eten is altijd alsof het net uit de keuken komt. Top!!

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten vind ik altijd super lekker, de afgelopen keer alleen heel erg jammer dat er zo goed als geen salade bij zat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Denk wel één van de betere pizzatenten van Leiden!

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede service en het eten super lekker, één aanrader 👍😀

, 29-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, keurig op tijd. De patat was erg zout ( niet zo gezond) Ik zou liever een apart zakje zout krijgen, of helemaal geen zout. Iedereen heeft wel zout in huis toch?

Reactie van Vet Gezond:Dat is vervelend en hier zullen we bij de volgende keer zeker rekening mee houden! Excuses voor het ongemak en tot de volgende keer, zonder zout!

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op afgesproken tijd bezorgd en smaakte goed!

Reactie van Vet Gezond:Goed om te horen Stender! Bedankt en tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vet lekker!

Reactie van Vet Gezond::)

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd! Alleen wel jammer dat m’n pizza niet zo heel erg goed belegd was voorgaande keren was het beter.

Reactie van Vet Gezond:Hoi S H, dat is vervelend om te horen, wij zullen dit zeker beter in de gaten houden! :) Hou jij dus ook je volgende bestelling goed in de gaten? ;)

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top altijd goed en lekker en geen zwaar hoofd of droge mond na het eten

Reactie van Vet Gezond:Hoi Maarten! Altijd goed om te horen dat je geen zwaar hoofd van ons eten krijgt! :) Alvast fijne feestdagen en bedankt voor de beoordeling! :)