Reviews from Vet Gezond Leiden

Recent reviews

5.0
Hilda
3 February 2023

Normaal hou ik van de veganistische kapsalon maar de friet was heel erg nat en kleefde aan elkaar. Ook was er niet zo veel en minder lekkere sla. De pizza Nutella was zoals altijd verrukkelijk

Joost
3 February 2023

Weer heerlijke pizza en kapsalon vet gezond gegeten. Was supersnel thuis bezorgd

Jorre
27 January 2023

Broodje oosterse kip, altijd lekker!

Susan
24 January 2023

Snel bezorgd en het was nog goed warm. De smaak was zoals ik gewend ben, goed!

Kelly Xu
23 January 2023

Spareribs voelde oud en niet mals

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tim
18 January 2023

Ruim anderhalf uur moeten wachten op het eten op een dinsdag. Schandalig!

N scheltens
17 January 2023

Altijd lekker, keurig op de gevraagde tijd bezorgd, verpakt zonder plastic. We zijn zo langzamerhand vaste klanten.

Jens
7 January 2023

Lekkere gerechten en snelle en vriendelijke service. Fijne zaak om uit eten te gaan of bestellen/afhalen

Mathijs
6 January 2023

Heerlijke pizza, de quattro formaggi was iets te zwaar. Daarom 4 ipv 5 sterren!

PF
30 December 2022

Altijd prima pizza’s. Gratis toetje erbij gekregen met fijne feestdagen. Leuk!

Nscheltens
23 December 2022

Lekkere pizza lekkere patat. Een bezorger kwam ongevraagd de aiolisaus nabrengen, heel aardig!

JVC
22 December 2022

Het wordt minder helaas

Jesse
21 December 2022

Toppers!

Mathijs
21 December 2022

Superlekkere pizza, jammer dat de dozen verschoven/gevallen waren waardoor de topping in de doos lag ipv op de pizza. Het was wel megasnel en lekker warm

Daphne
19 December 2022

Heel lekker eten en vriendelijke service!

Linde
16 December 2022
T
15 December 2022

Eten was oke alleen wat aan de weinige kant voor de prijs

Ali Alhasani
11 December 2022

Lekker eten en snel bezorgt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mieke
3 December 2022

Was weer erg lekker Snel bezorgt en warm Leuk ingepakt in sintpapier

Rudy
25 November 2022

Een belletje plegen omdat de bestelling toch iets later komt. Zo attent en dan ook nog iets extra's bij de bestelling leveren. Vet aardig

Floor
16 November 2022

Heel lekkere pizza. En goede service.

Henk
14 November 2022

Bezorging vrij snel, schotels met zeer weinig vlees, zeer veel sla en beetje patat, zijn beter gewend van ze.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mildred
11 November 2022

Heerlijk. Goede service en lekkere broodjes

Jens
11 November 2022
Sandra
7 November 2022

Vet gezond maakt heerlijk, vers eten voor een goeie prijs. De service is ook echt goed, een heel sympathiek restaurant!

Michiel
7 November 2022
D
6 November 2022

Wij zijn fan!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ivo
6 November 2022

Supersnelle bezorging en heerlijk goed gevulde soep.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jet
5 November 2022

Echt super lekker de vega kapsalon

Nscheltens
5 November 2022

Iedereen tevreden, het is erg handig dat iedereen iets anders kan bestellen. Erg lekker.

Bert
5 November 2022

Broodje was verkoold maar voor de verandering wel op tijd

Isa
4 November 2022

Super vers, snelle bediening, zoveel mogelijk plastic vrij verpakt en lieve medewerkers.

Julius
2 November 2022

Lekker en snel

F.
29 October 2022

Ik had extra mayonaise besteld maar er zat helemaal geen enkele mayonaise bij. Ook zat er al een vlek op de servetten. De gado gado had een paar enorme stronken sla onder een grote laag satésaus en verder niet veel inhoud.

Kroon
28 October 2022
Anita
25 October 2022
den Hollander
25 October 2022

Zoals altijd netjes optijd bezorgd en weer supper lekker. Met een verassing erbij… een bakje met verschillende smaken ijs, super lief!

Rosa
23 October 2022

We waren niet erg te spreken over de service en de kipsalon had weinig smaak/kruiden. De pizza was wel lekker!

Elle
22 October 2022

Precies op tijd en heerlijk!

Vlaming
20 October 2022

Bestel al een paar jaar hier en meestal is het aan te raden. Deze keer was alleen m'n broodje verband en de friet ook. Daarnaast zat er geen servet bij de bestelling.

Lea
19 October 2022

Heel lekkere pizza, maar nu al 3x achter elkaar gehad dat we op de tijd van bestelling de bestelling komen ophalen en deze nog niet klaar is. Dat is erg jammer, volgende keer bestellen we voor 10 min eerder en komen we later ophalen.

Berna
18 October 2022

Het was weer heerlijk en snel geleverd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marjan
15 October 2022

Was koud, en veel te duur voor wat je krijgt.

David zock
9 October 2022

Heerlijk eten en nette bezorgers!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nscheltens
9 October 2022

Altijd erg lekker. Cde patat is bijzonder lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kim
8 October 2022

Weer erg lekker zoals altijd. Alleen het portie Vet Gezond leek een stuk kleiner dan andere keren.

Isabell doveren
8 October 2022
Engely
19 September 2022

Bezorger belde mij geïrriteerd dat hij het niet kon vinden, hierdoor werd het eten koud bezorgd. Daarnaast hadden we een gratis drankje erbij besteld, maar dit werd dit meegeleverd. In het restaurant hebben we meerdere keren heerlijk gegeten, maar bezorgen zal ik in het vervolg niet meer doen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Diana Heijmans
17 September 2022

Precies op tijd. Alles warm en lekker.

Ellen
16 September 2022

Salades waren lekker; zoete aardappelfriet altijd lekker! De pizza voel deze keer n beetje tegen; kaas was niet goed verdeeld en nog n beetje korrelig.

JS
6 September 2022
Ellen
2 September 2022

Lekkere salade, mag misschien iets groter

N scheltens
2 September 2022

Altijd lekker, beetje vreemde patat vandaag, met schil.

Sophie
1 September 2022

Op de 4 kaas pizza zat weinig kaas, veel tomatensaus, en de bodem was te ver waardoor de randjes grotendeels verbrand waren…

Madelief
25 August 2022
Marit
24 August 2022

Er zat een haar midden in het eten... De kapsalon was ook minder gevuld dan verwacht. De burger was iets te hard gebakken.

Minke
18 August 2022

Mooi op tijd geleverd en weer superlekker, zowel de pizza als de Kipsalon Vet Gezond 😋

Alexander
17 August 2022

De kipsalon is echt het pronkstuk van dit restaurant

N scheltens
8 August 2022

Vlotte bezorging, goed eten. De patat is altijd bijzonder lekker!

Berna
5 August 2022

Lekker gegeten en snel bezorgd!

Tom
3 August 2022

Twee heel lekkere pizza's

Robbert Judels
3 August 2022

Bedankt voor het heerlijke eten en drinken. top geregeld. 1 minpuntje: mijn kip met tauge was koud. verder heerlijk gegeten! leuk menu, alleen spijtig dat jullie niet op Rijnsburg bezorgen, anders zou ik iets met collega's gezamenlijk kunnen regelen

Tegelaar
28 July 2022
N.scheltens
26 July 2022

Altijd lekker, snel bezorgd!

D.
25 July 2022

Altijd lekker!

Joop Tegelaar
18 July 2022

Heerlijk weer gegeten en super aardig personeel

Victorine Buiten
9 July 2022

Heerlijke pizza!

Vincent
3 July 2022
N scheltens
2 July 2022

Keurig op tijd bezorgd, lekker eten, vers.

Fam Heijmans
2 July 2022

Het was weer lekker en op tijd.

GB
1 July 2022

Altijd snel en goed

Dennis
25 June 2022

Lekker gegeten, snel klaar. Klein minpuntje waren een aantal botrestjes in de kip, maar dit werd meer dan goed gemaakt door de smaak!

Liesbeth
18 June 2022

Lekker en vers!

E
17 June 2022
Joop Tegelaar
16 June 2022

Vriendelijke mensen en altijd goed eten

Elle
16 June 2022

Precies op de aangegeveven tijd bezorgd, eten was goed warm. En heerlijk!

Simon
13 June 2022

Heerlijk als altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

.
11 June 2022
Matthijs Rog
2 June 2022

Ik was te laat, en toen was het nog helemaal warm

Ven
1 June 2022

Heerlijk en goede bezorging

Theolieke Smit
29 May 2022

Salade kip prima, patat wat te zacht. De salade iets teveel dressing. Maar was wel goed verder.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marlise
28 May 2022

Het was heerlijk! En vet snel bezorgd!

Tegelaar
23 May 2022
Berna
21 May 2022

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten en lekker snel bezorgd

Pudji
20 May 2022

Altijd lekker! Vers en smaakvol allemaal uiterst vriendelijke!

Pudji
11 May 2022

Super lekker, super vers, super op tijd! Gewoon Vet Goed!

Hensley
8 May 2022

Vet Gezond kan heel lekker koken Heerlijke gerechten

i
7 May 2022
Dajo
7 May 2022

Het eten was lekker. Dat de sauzen apart waren vond ik wel fijn want dan kon ik het nog een beetje doseren met de siracha. Jammer dat het iets uitliep met de tijd dat ik af kon halen maar het dan ook etenstijd.

Joop Tegelaar
2 May 2022

Lekker gegeten en aardige bediening

N.scheltens
1 May 2022

Pizza, salade, patat, spare ribs. Iedereen heeft heerlijk gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jorre
29 April 2022

Heerlijke pizza!

Frouke
29 April 2022

Niet hele grote porties maar alles is wel lekker. Superlief dat ze megasnel mijn drankje kwamen brengen (waren ze vergeten) met twee heerlijke ijsjes.

F. Schneider
26 April 2022

Very yummy and great quality. Excellent delivery as well. Nicely done.

Sandra
25 April 2022

Pizza's waren weer heerlijk!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gamma
22 April 2022

Super service! Eten was ook erg lekker!

Nadine
7 April 2022

Super lekker eten!! Ook kwam er echt een knappe bezorger aan me deur😜

Koen
7 April 2022

Helaas merkte ik dat bij de bestelling van met bestelnummer 91693VHY dat de kip van een van de kipsalons verkleurd was en een vreemde smaak had. Erg jammer, want normaal gesproken bevalt de Kipsalon mij heel goed.

Scheltens
6 April 2022

Lekker, allemaal iets anders!

EM
2 April 2022
Scheltens
2 April 2022

Erg lekker, iedereen tevreden, allemaal iets anders te eten.

Scheltens
31 March 2022

Alrijd lekker

Sarina Stolk
30 March 2022

Voor de prijs viel het me eerlijk gezegd best tegen. Ongekruide kip in de maaltijd, ook weinig saus. Voor "erbij" 4.50 verbrand en verkruimelde stukjes brood met aioli. Leuk idee, vond de uitvoering minder. Bezorging duurde een uur, maaltijd was warm. En bezorger vriendelijk. Voor de rest niet voor herhaling vatbaar voor mij persoonlijk, helaas.

Brigit
28 March 2022

Helaas was de maaltijd deze keer van mindere kwaliteit (dochter en ik allebei de volgende ochtend darmen van slag) en was de bezorging erg laat. Dat is te begrijpen als het druk is, maar laat het dan gewoon even weten. Maar het vervelendst is natuurlijk dat de maaltijd niet goed viel. Ondanks dat ik bv de kokossoep erg smakelijk vind, toch een reden om niet meer te bestellen, helaas!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Frans Brand
28 March 2022

Altijd heerlijk eten en een super aardige service.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra
23 March 2022

Was weer top zoals altijd!!!

Henk de Tank
20 March 2022

Was super lekker! Ga hier vaker bestellen

Jorre
15 March 2022
Julian
15 March 2022

Jullie bezorgen helaas niet meer in Voorschoten, dus hebben we het opgehaald. Wat een leuke tent hebben jullie! Het eten is altijd lekker en vers. De pizza was heerlijk van smaak met een echte lekkere bodem. We komen snel weer langs!

Scheltens
10 March 2022

Lekker, goed bezorgd, netjes ingepakt.

Sandra
7 March 2022
Pieter
7 March 2022

Bestellingen bij Vet Gezond zijn altijd goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mulder
6 March 2022

Erg lekker, maar niet heel warm meer.

Jan Pieter
5 March 2022
Pablo
5 March 2022

Super lekkere kipsalon

Martijn
2 March 2022
Nienke
1 March 2022

Was weer heerlijk! Bezorging super vriendelijk.

Jesse
28 February 2022

Vorige bestelling was er vanuit mijn kant iets misgegaan met een gratis frisdrank , ondanks dat ik een vergissing heb gemaakt hebben ze toch gratis de frisdrank gegeven. En zoals altijd goed eten! Echt vers !👌

Paula Bakker
27 February 2022

De zoete aardappel frieten hadden iets warmer gemogen maar het flesje 'leuke geste wijn' maakte alles goed!! Echt heel aardig! Groetjes Paula

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jesse
21 February 2022

Eten was goed. Echter de gratis actie frisdrank vergeten te bezorgen

Larisa van ligten
20 February 2022

perfect eten heerlijk perfect op tijd alleen wat barbecue saus miste we voor de spare ribs

S
17 February 2022

Lekker eten, bezorging netjes en goed op tijd, top!

Rianne
16 February 2022

Bestel hier regelmatig. Altijd enorm tevreden. Prima bezorgtijd, eten komt netjes, warm en vers aan. Ook word t niet klef of nat bezorgd maar gewoon zoals je erop hoopt.

Floris
13 February 2022
Frits
13 February 2022

Beste Kevin en collega's, Het heeft mij als altijd weer erg goed gesmaakt de Kipsalon Vet Lekker. Bedankt voor de prettige service en de smakelijke attentie Valentijn. Ga zo door op deze weg.

S
11 February 2022
Elle
11 February 2022

Vet lekker en snel bezorgd

Ferdy Schouls
11 February 2022

Het was lekker maar de hoeveelheid was niet zoals ik gewent ben. Te weinig helaas.

J
10 February 2022
Scheltens
10 February 2022

Erg lekker, razendsnel bezorgd.

Marilein
4 February 2022
Natas
3 February 2022

Altijd alles goed, heerlijk, gezond en verslavend......ga zo door....ontzettende vriendelijke mensen

NN
1 February 2022

Erg goed. En wat waren de extra stukjes pizza met chocolade pasta lekker. Werd erg gewaardeerd! Echt! Okay we hadden een grote bestelling, en het was vrijdagavond. Maar er we vinden het toch jammer dat we ruim een uur moesten wachten.

Berna
31 January 2022

Heerlijke pizza carpaccio gegeten. Met rucola en truffel mayonaise. Altijd lekker!

Floris
29 January 2022
Hajo
29 January 2022

Goed kwaliteit van alle ingrediënten, iets meer kwantiteit voor de prijs vind ik wel wenselijk.

Simon
25 January 2022
Puck
21 January 2022

Totaal en helemaal prima zoals altijd!

Martsen
15 January 2022
Martine
14 January 2022

Altijd goed!

HJF ter Linden
13 January 2022

De saté is echt geniaal. Weer heerlijk gegeten, dank..

Kim
7 January 2022

Door de foto op de website, ging ik er vanuit dat de kinderpizza ook wat groente als topping had. Helaas was dat niet zo en kregen we een pizza met alleen tomatensaus en kaas.

Piet
6 January 2022

Mijn favoriete toko! Fijne sfeer en leuk personeel! Kan niet wachten om er een keer binnen te dineren!

Sander
5 January 2022

Heerlijk gegeten zoals altijd. En wat een service.. Ik had de code niet goed ingevuld voor een gratis drankje. 5 minuten later stond de bezorger weer voor de deur met een gratis speciaal biertje. Grote klasse. Hier word ik blij van.

Bert
4 January 2022
Dave
3 January 2022

Heerlijk!

Tobias de Brouwer
2 January 2021

Het was alweer een tijdje geleden, maar weer heel lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Milan van der Vlugt
2 January 2021

Besteld met 2 vrienden van mij. Na oud en nieuw geen beter anti-kater voedsel!

Bart
29 December 2021

Prima pizza's!

Sandra
29 December 2021

Gewoon weer heerlijk!!!

Tom
16 December 2021

Goeie goden wat zijn die burgers lekker. Als je een hap neemt en je aandacht enkel nog naar de heerlijke explosie van smaken gaat dan weet je dat je een goede burger hebt. De friet is ook perfect gebakken, krokant maar niet droog. Ik kijk uit naar de volgende keer!

Martijn
13 December 2021
Sandra
13 December 2021

Toppers elke keer weer smullen geblazen!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Milah
8 December 2021

Beste pizza ever!

Irene
4 December 2021

Lekker eten, vers bezorgd, kent zijjn vaste klanten goed en vriendelijk personeel.

Ernst
4 December 2021

Super lekker eten, snelle bezorging en de dvd was echt helemaal top!

Sanne
2 December 2021
Franck
22 November 2021
Harry
17 November 2021

Wederom heerlijk gegeten. De saté is geweldig..

N.scheltens
16 November 2021

Prima. De patat was er eerst niet bij, maar werd razend snel bezorgd. Fijn dat de pindasaus in een apart bakje kwam. Altijd lekker en snel.

Milan van der Vlugt
13 November 2021

Beste kipsalons in Leiden!

Max
10 November 2021

Vet lekker goeie pizza's en salades

Berna
7 November 2021

Heerlijk gegeten en snel bezorgd! Altijd goed dat eten van Vet Gezond

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra
1 November 2021

Was weer top!!!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jan Verbakel
28 October 2021

Deze keer echt flink minder spare-ribs dan normaal. Foutje?

Scheltens
26 October 2021

Lekkere pizza, patat, salade, keurig bezorgd. Klein minpuntje: ik zou de pindasaus graag in een apart bakje krijgen.

Ingrid
23 October 2021

Het eten is altijd super lekker, en nu ook weer! En bezorging altijd netjes op tijd.

BB
23 October 2021
Sophie
20 October 2021

Wat een heerlijke maaltijd! De spareribs zijn echt heerlijk!

Berna
5 October 2021

Heerlijk gegeten en supersnel bezorgd

Scheltens
5 October 2021

Keurig op tijd bezorgd, heel lekker.

Sophie
2 October 2021

Met mijn ouders gegeten. Heerlijke pizza en kipsalon. Voor herhaling vatbaar!

Lara
29 September 2021

Leuk personeel en lekker zoals altijd!

Ivo
23 September 2021

Snelle & gezonde service voor mijn collega's hier op kantoor bij Kanaalpark 140.

J.A. Krans
21 September 2021

Prima pizza en exact op tijd klaar en door mij afgehaald.

EM
21 September 2021
Martine
15 September 2021

Ons favoriete restaurant, heerlijk eten.

Monica
13 September 2021

Pizza fourmaghi - heerlijke pizza met voldoende kaas en lekkere dunne maar knapperige bodem. Tevens snel klaar en vriendelijk personeel!

VIncent Kouwenhoven
11 September 2021

2 specials gevraagd wat top gedaan is. Bestelling is keurig op tijd geleverd. Eten was heerlijk 2 van de 4 kipsalons hadden geen advocado. Dat is jammer en niet de eerste keer dat dat gebeurd.

Scheltens
7 September 2021

Lekker

Paul Markus
1 September 2021

Zoals vorige keer weer lekker eten bezorgen: Tom Ka Khai, Kokossoep, Gado Gado Salade, Zoete Aardappelfrietjes. Prima toch?

Floris
29 August 2021

Gewoon lekker

Jeannette Blom
29 August 2021

Het was heerlijk! Goede kippedij in de kapsalon met veel groente en avocado .De zoete aardappel erbij was erg lekker. Zou het zo weer bestellen!

Nauta
28 August 2021

Lekker, maar erg duur voor bakje salade en zoete aardappel frites zonder saus bezorgd na een uur en een kwartier.

Paul Markus
27 August 2021

Het eten smaakte goed, en het werd lekker snel bezorgd! We hadden Gado-Gado op het menu met lekkere kokossoep vooraf, en mijn favoriete zoete aardappel frietjes: die waren wat te zacht naar mijn zin, en mogen knapperiger. We zullen nog wel weer een keer bestellen: dat is zeker!

Scheltens
25 August 2021

Lekker eten, keurig bezorgd. De porties zijn groot voor mij.

Sandra
23 August 2021

Was weer heerlijk zoals altijd!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dimitri
19 August 2021

Hele lekkere pizza’s maar ook de salade was heel lekker! Echt een aanrader!

Kevin
15 August 2021

Goede app, op tijd klaar, erg goed eten

Marianne
15 August 2021

Altijd lekker! Vers bereid, superveel vega opties (allemaal even goed), en een goede variatie om uit te kiezen.

Ace
15 August 2021

Wat een fantastische pizza's, echt een aanrader. Zeker top 3 van Leiden!

Scheltens
12 August 2021

Heel lekkere salades en patat. Keurig bezorgd, alles in papier en karton.

Harry
7 August 2021

Het wederom weer heerlijk. Wat ik zeker kan aanraden is de saté.. Die was heerlijk. Klasse

BM
4 August 2021

Lekker gegeten en precies op tijd geleverd.

Marilein
1 August 2021

Echt top eten! Veel lekkerder dan een normale kapsalon. De bezorging was ook keurig optijd en het eten was nog warm. Zou hier zo nog een keer bestellen.

Han
31 July 2021

De sausjes lagen open door de tas alles zat onder en 1 menuutje lag half op z’n kop Het eten was weer heerlijk👌👌

AP
29 July 2021

Lekker eten, goede prijs maar wel kleine porties

Ilonka
27 July 2021

Een vaga salon en een broodje met hummes besteld. De vegasalon was zo goed als koud en de falafel was erg hard , er lag een koud blikje cola bovenop. De broodjes waren aan de erg donkere kant/hard en de zak was aan een kant nat. De knoflooksaus was goed verpakt maar de hummes lag half door de tas. Door deze ervaring weet ik niet of ik nog ga bestellen in de toekomst.

Paul
25 July 2021

Kipsalon was goed en lekker, het was alleen een beetje een karige hoeveelheid, zeker voor die prijs.

Zocky
20 July 2021

Was top! Zelfs nog camping genoten over gehaald omdat het er zo lekker uit zag 😊

Rob
15 July 2021

Kipsalon gezond +++ Pizza ++ Patat - - Spare ribs - - -

Scheltens
7 July 2021

Pizza, salades, patat, iedereen vond het heel lekker. Keurig bezorgd.

Scheltens
30 June 2021

Prima spullen, lekker. Veel vegan keuzes!

Frits
27 June 2021

Het door mij bestelde eten, namelijk de Kipsalon Vet Lekker plus de portie friet, was erg smakelijk en kwalitatief top. De geboden service is als altijd stipt op de afgesproken afhaaltijd en vriendelijk.

Jim
26 June 2021

Lekker eten, elke keer weer!

Katja
23 June 2021

Lekker zoals altijd en snel geleverd zoals gewoonlijk.

Rob
23 June 2021
Anoniem
22 June 2021

Heel smakelijk en alles goed voor elkaar!

Martsen
19 June 2021
Anya
17 June 2021

Was lekker, maar prijs is erg hoog voor de kwaliteit en hoeveelheid. Houd rekening met bezorg- en transactiekosten.

Milca
15 June 2021

De bezorging hier is altijd top! En vaak veel sneller dan aangekondigd. Het eten vonden wij deze keer wat minder, de Fakyu burger was wel gewoon prima zoals altijd, maar de Oh My Gado salade was eigenlijk vooral sla... er zaten een paar stukjes groente in en het ei dat we er extra bij hadden besteld bestond ook maar uit 3 plakjes. “Vroeger” was dit echt nog een maaltijdsalade, maar nu leek het meer een bijgerechtje. Voor het eerst dat we nog honger hadden na een Vet Gezond bestelling, jammer. 😕

Simone
14 June 2021
AR
12 June 2021

Drie kwartier na het bestellen van twee carpaccio pizza's werd mij telefonisch verteld dat er geen carpaccio meer was. Het was zojuist op de website aangegeven. Ik vind het slechte service als dit voorraad probleem zo laat opgemerkt wordt en pas aan de klant gecommuniceerd wordt als de pizza al bijna bezorgd verwacht wordt. Er werd excuses geboden en ik kon twee andere pizza's bestellen of mijn geld terug krijgen. Ik heb voor het laatste gekozen.

Biff
10 June 2021

Ik weet niet wat jullie met de Fakyu Burger hebben gedaan, want dit was echt de slechtste hamburger die ik in tijden hebt gegeten. Het lijkt wel alsof de burger in de friteuse is gebakken.. sorry maar het was echt een aanfluiting..en dan er toch nog €13,50 voor vragen.. schandalig

Wiebe
5 June 2021
Minke
4 June 2021

Het duurde langer als verwacht, maar het was weer heerlijk ( kipsalon vet gezond, kipsalon vet lekker en 5 chicks on stick) 😋

Jet
2 June 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Lekkere salades voor warme dagen!

Maarten
28 May 2021
Lekker eten
19 May 2021

Lekker eten en goede porties. Aanrader!

Scheltens
19 May 2021

Uitstekend. Erg lekkere pizza, salade en patat. Netjes verpakt zonder plasic. Snel bezorgd.

Evelien Bos
18 May 2021

Super lekker eten! Een gezellige tent met vriendelijk personeel!!!!

Martine
18 May 2021

Lekkerste restaurant voor zowel vlees als vego en vegan!

Bryan Sodenkamp
15 May 2021

Prima eten voor een prima prijs. Meer kan ik er niet over zeggen.

Thijn
15 May 2021

Topbezorger! En goed eten natuurlijk :-)

Wouter
14 May 2021

Vond het wachten redelijk lang en de kapsalon niet super speciaal. Gewoon prima kapsalon.

Malu en Rick
14 May 2021

Het was weer heerlijk! Genoten van de maaltijd. Zaten alleen geen rietjes bij de smoothies.

M. Vos
13 May 2021

Weer lekker zoals altijd! Smaakvolle kip en verse groenten. De saté is een echte aanrader!

Irma
13 May 2021

Geweldig geholpen met mijn allergie en heerlijk eten!

Valerie
13 May 2021

Heerlijke salade en pizza gedeeld met m'n vriend! Gezonde hoeveelheid en erg lekker!

Nicole
10 May 2021

Super lekker gegeten! Genoeg keuze.. Bestelling verliep soepel Bezorger zeer vriendelijk en alles was nog heel warm! We gaan hier vaker bestellen!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yvette
8 May 2021

Salade bevatte veel te veel sla, vijf stukjes gegrilde courgette, wat tomaat en brokken komkommer. was een half bakje van net 300 gram. Dat is erg weinig voor een maaltijdsalade. Brood was erg zout. Veel te duur. Extra rucola op pizza waren zes verlepte blaadjes, wel lekkere pizza.

Lizette
6 May 2021

Erg lekker, positief verrast over de vegan shoarma! En het eten werd ook snel bezorgd.

Luise
2 May 2021

Altijd lekker en snel klaar!

Claire
30 April 2021

heerlijke spareribs, en de patat was ook echt goed

Frits Riep
27 April 2021

De bestelde kipsalon was echt vet lekker. De portie is royaal en eigenlijk genoeg voor 2 personen. Ook de beker ijs met slagroom bestaande uit 2 smaken is erg smakelijk, verfrissend en van hoge kwaliteit. Er is een ruime keuze schepijs van verschillende smaken. Mijn oprechte complimenten hiervoor.

Stephanie
26 April 2021

Super lekker eten! Alles was nog krakend vers en heerlijk krokant, om je vingers bij af te likken... Wat we ook hebben gedaan! Goede porties en vriendelijke service, aanrader!

Rianne
26 April 2021

Voor heen was de saus echte knoflook Yoghurt saus en nu en en Mayonaise De zoete aardappelen patat kan heel goed zijn en een andere keer zijn ze te ver door gebakken dat ze bijna zwart zijn

Astrid
19 April 2021

Wij hebben weer genoten!

Bastiaan
18 April 2021

Heerlijk eten, de bezorging duurde 1,5 uur op zaterdag. Ik werd goed op de hoogte gehouden dat het iets langer kon duren en ik kreeg iets extra’s bij mijn bestelling.

Martine
17 April 2021

Altijd goed!

Ton
17 April 2021

Uitstekende maaltijd en keurig op afgesproken tijd

Ferdy Schouls
16 April 2021

Helemaal top!

Darryl
14 April 2021

Ontzettend lekkere sides!

Reaction from Vet Gezond

Hi Darryl, dat is fijn om te horen! Tot snel bij Vet Gezond. Groet, Team Vet Gezond

Remco
12 April 2021

Arme vriendelijke bezorger hadden per ongeluk 1 getal in ons huisnummer verkeerd doorgegeven goede service prima eten

Reaction from Vet Gezond

Hoi Remco, dat kan natuurlijk gebeuren! Gelukkig is het goed gekomen en heeft het eten prima gesmaakt. Groet, Team Vet Gezond

Jan van Tol
12 April 2021

Prima op tijd en lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Vet Gezond

Bedankt voor de positieve woorden Jan! Groet, Team Vet Gezond

Marlise
12 April 2021

Binnen 20 minuten bezorgd op een drukke zondagavond! Super!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Vet Gezond

Hoi Marlise, bedankt voor je positieve beoordeling! Groet, Team Vet Gezond

Anoniem
10 April 2021
Ferenc Ober
10 April 2021

Overall helemaal goed. 1 tip. Carpaccio salade moet uit meer bestaan dan 3 stukjes carpaccio. Anders is het gewoon: een salade. Verder zeer goed.

Reaction from Vet Gezond

Hi Ferenc, bedankt voor de tip! Groet, Team Vet Gezond

Martsen
7 April 2021
Tara
6 April 2021

We misten de truffelmayonaise bij de zoete aardappelpatatjes.. Dat was erg jammer!

Reaction from Vet Gezond

Hoi Tara, wat vervelend om te horen dat het is misgegaan.. Wij zullen hier beter opletten! Groet, Team Vet Gezond

Marieke
4 April 2021

Helaas was de vega shoarma schotel te pittig voor mij. De rest was heerlijk. Wel jammer dat verpakking/ rietjes veel plastic en aluminium bevatten. Als jullie dat verduurzamen, zal ik zeker vaker bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Vet Gezond

Hi Marieke, dank voor je beoordeling! Groet, Team Vet Gezond

Minke
27 March 2021

Super lekker de kip en kokossoep met de salade oosterse kip. Heerlijk 😋😋😋

Reaction from Vet Gezond

Hoi Minke, fijn dat alles naar wens was! We zien je volgende bestelling wel verschijnen ;-) Groetjes Team Vet Gezond

Martsen
27 March 2021
Peter-Paul
27 March 2021

de vegan was weer erg lekker, sla niet te koud zelfs al een beetje lauw(lekker) , genoeg avocado en die frietjes van zoete aardappelen e.d. zijn een uitvinding waar je patent op aan moet vragen

Reaction from Vet Gezond

Bedankt Peter-Paul! Fijn om te lezen dat het eten goed heeft gesmaakt. Groetjes Team Vet Gezond

Jacques
26 March 2021

Super stipt en originele doch lekkere gerechten!

Reaction from Vet Gezond

Goed om te horen Jacques, tot snel! Groetjes Team Vet Gezond

Sabrina
26 March 2021

Great food and delivery!

Reaction from Vet Gezond

Thanks Sabrina!

Simon
22 March 2021

Tom kha Kai is geweldig lekker. Pizza en kipsalon altijd goed !!!

Reaction from Vet Gezond

Hoi Simon, dank voor je positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat het allemaal heeft gesmaakt. Groetjes Team Vet Gezond

Hendrik
21 March 2021

Op tijd bezorgt, ondanks een late bestelling op een druk tijstip op zaterdag. Eten was goed warm, ruim voldoende in kwantiteit en superlekker.

Reaction from Vet Gezond

Hi Hendrik! Wat fijn om te horen dat alles goed heeft gesmaakt, daar doen wij het voor! Groetjes Team Vet Gezond

Peter-Paul
20 March 2021

bestel altijd de vegan vet gezond maar de kwaliteit is erg wisselend, de ene keer is alles koud, de andere keer is er weinig avocado, of weinig saus of de sla is ijskoud en daardoor de frites ook, of alle frites zitten aan elkaar gekoekt, soms staat er iemand te werken die het snapt en dan krijg je de ideale lauwwarme veel saus veel sla maaltijd met nog warme frites die trouwens heel lekker zijn vooral die gekleurde aardappelen.

Reaction from Vet Gezond

Hoi Peter-Paul, wij hebben laatst contact gehad. Hopelijk zal uw eerst volgende bestelling beter bevallen, maar daar hebben wij alle vertrouwen in! Wij zien uw volgende bestelling verschijnen. Groetjes Team Vet Gezond

Kelly
19 March 2021

Lekkerste pizza's van Leiden!!!

Reaction from Vet Gezond

Hoi Kelly, daar heb je helemaal gelijk in! Kom je zodra het mag, een pizza eten bij Vet Gezond? Tot dan! Groetjes Team Vet Gezond

Martsen
18 March 2021
Eline
18 March 2021

Vet Gezond heeft de beste pizza’s van Leiden!

Reaction from Vet Gezond

Hi Eline! Wat goed om te horen dat je zo geniet van onze pizza. What time is it? It's pizza time! Groetjes Team Vet Gezond

Sjoukje
13 March 2021

Pizzabodem was prima, met lekkere verse groenten, allen er zat zo veel kaas op dat die alles overheerste en het een erg vette hap maakte. Dus less, is more!

Reaction from Vet Gezond

Hoi Sjoukje, dankjewel voor de feedback, we gaan hier gelijk mee aan de slag! Groetjes Team Vet Gezond

Monica
11 March 2021
Evy
10 March 2021

Heerlijke lunch besteld. Rijk belegde broodjes en een vriendelijke bezorger!

Reaction from Vet Gezond

Hi Evy, fijn om te horen dat alles naar wens was. We zien je volgende bestelling graag tegemoet! Groetjes Team Vet Gezond

Tom
9 March 2021

Heerlijke broodjes! Kung fu chicken is mn nieuwe favoriet!!!

Reaction from Vet Gezond

Hoi Tom, goed om te horen dat je hebt genoten van de broodjes. Hopelijk tot snel bij Vet Gezond! Groetjes Team Vet Gezond

Evelien Bos
9 March 2021

Super leuke tent! Heerlijk eten voor een fantastische prijs!

Reaction from Vet Gezond

Dankjewel voor de positieve beoordeling! Hopelijk tot snel bij Vet Gezond :-) Groetjes Team Vet Gezond

Paula
1 March 2021

De zoete aardappel frieten waren te donker, te hard gebakken-> taai! Het gerecht was zeker niet warm. Ik ben het beter gewend van jullie.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Vet Gezond

Hoi Paula, is het nog gelukt met de kortingscode? Wij kijken uit naar je bestelling! Groetjes Team Vet Gezond

Barbara
1 March 2021

Makkelijk te bestellen via de app. We hadden de kipkapsalon en een smoothie. Eten was heerlijk en genoeg. Vriendelijk geholpen in de zaak. We komen zeker snel weer terug!

Reaction from Vet Gezond

Hoi Barbara, dankjewel voor de positieve feedback. Hopelijk tot snel! :-) Groetjes Team Vet Gezond

Emmie
1 March 2021

Heerlijke vegan kapsalon. De smaken zijn echt perfect, heel erg vers en goede smaken. Verder is het licht pittig maar niet te pittig. Fantastisch. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Vet Gezond

Hi Emmie, Dankjewel voor de mooie woorden! Wij zien je volgende bestelling verschijnen :-) Groetjes Team Vet Gezond

Suzanne
25 February 2021

Was weer genieten! Hmmmmm smulllen maar ;-)

Reaction from Vet Gezond

Dat is fijn om te horen Suzanne! Groetjes Team Vet Gezond

Remco
24 February 2021
Richard
22 February 2021

Bestelling kwam kwartiertje later, welk prima even werd doorgegeven per telefoon. De hamburger zelf smaakte goed, prima vlees en goed belegen. Mooie combinatie van smaken. Patat was verrukkelijk. De salade was prima voor erbij, niet bijzonder maar goed voor de vitamientjes. Ik zal hier zeker nog eens bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Vet Gezond

Dat is goed om te horen Richard, de vitamientjes zijn inderdaad belangrijk! Volgende keer een mandarijntje erbij? Groetjes Team Vet Gezond

K.
21 February 2021
Linda
21 February 2021
Frits
20 February 2021

opnieuw was de service bij afhalen bestelling top en de maaltijd Kipsalon heel erg lekker. Het mag van mij wel ietsje warmer zijn. Ga zo door

Reaction from Vet Gezond

Hoi Frits, bedankt voor de positieve feedback. Komt u snel langs? Groetjes Team Vet Gezond

Kevin
19 February 2021

Tom Kha Kai was zoals altijd weer lekker en het broodje makreel ook. Thuiswerken wordt een feestje met Vet Gezond in de buurt!

Reaction from Vet Gezond

Hoi Kevin, je hebt helemaal gelijk. In deze tijd moet je zelf de slingers ophangen. Wij helpen daar graag aan mee! Groetjes Team Vet Gezond

Marit van Steekelenburg
19 February 2021

Normaal neem ik de vet gezond kapsalon. Die is lekker. Dis keer vegan kapsalon uitgeprobeerd. Heel erg lekker!! Verrassend!! Alleen bakje was maar voor 2/3 gevuld :(

Reaction from Vet Gezond

Hoi Marit, wat jammer dat het deze keer wat tegenviel. Wij zullen hier extra aandacht aan besteden. Dankjewel voor de feedback. Groetjes Team Vet Gezond

Fr
18 February 2021

Spareribs waren prima... maar salade was niet gewassen. Nam een hap zand in mijn mond.

Reaction from Vet Gezond

Hoi Fr, dat is vervelend om te lezen en zeker niet de bedoeling.Wij nemen binnenkort contact met je op om dit recht te zetten. Groetjes Team Vet Gezond

Vera
17 February 2021
Marijn
17 February 2021

Echt super lekker. Zie het zelf allen liever in een milieu vriendelijke verpakking.

Reaction from Vet Gezond

Hoi Marijn, dankjewel voor de feedback. Wij hebben dat zelf liever ook, we zijn er mee bezig :-) Groetjes Team Vet Gezond

Suze
15 February 2021

Zoals altijd super vers en lekker warm. Goede service, de vega shoarma Pizza was echt goed! Ook de bruschetta pizza is een klassieker ✓ We wisten niet goed wat we ons moesten voorstellen bij Nutella pizza, maar was een lekker toetje. 5 sterren 🙌🏻

Reaction from Vet Gezond

Hi Suze, bedankt voor je positieve feedback. We zijn blij dat alles goed heeft gesmaakt! Wij hopen je snel weer te zien bij Vet Gezond :-) Groetjes Team Vet Gezond

Simon
15 February 2021

Altijd heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Samantha
15 February 2021

Heerlijk eten! Per maaltijd maken ze gebruik van verse producten en de portie is ideaal. Een aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Vet Gezond

Hoi Samantha, wat goed om te horen! Hopelijk tot snel :-) Groetjes Team Vet Gezond

Rita de Boer
14 February 2021

Heerlijk eten. Heel aardig personeel. Bezorging precies op tijd.

Martine
13 February 2021

Altijd goed, fijne grote portie, snel gebracht ondanks winterweer.

Reaction from Vet Gezond

Hoi Martine, bedankt voor uw positieve bericht. Wij zijn ook hartstikke blij met u. Hopelijk tot snel bij Vet Gezond. Groetjes Team Vet Gezond.

Dennis
12 February 2021

Top!

Suzan
12 February 2021

Heerlijk!! Je proeft dat de chef alles vers had bereid. Snel en warm bezorgd. Ik ga hier vaker bestellen!!!

Bryan
12 February 2021

Ik bestel hier vaker een meestal is het top, deze keer waren de pizza's alleen niet warm meer en kwam de bezorger te laat.

Carmen
11 February 2021

Vegan kapsalon & pizza zijn zó lekker👌🏻 Zelfs een keer een belletje gehad: of we vegan kaas wilden proberen op onze pizza. Was een succes 🍕!

Jaap
11 February 2021

Eten is echt heerlijk en ik raad het iedereen om hier te bestellen, alleen was de bezorgtijd wel ruim een uur...

Pauline
7 February 2021

Wat een toppers zijn jullie! Altijd gezellige mensen, het eten was weer TOP!

Franj
6 February 2021

Lekker eten, alleen jammer dat via de app geen ingrediënten aan de pizza zijn toe te voegen. En de gevraagde ham via het opmerkingen veld niet was doorgekomen. Verder voor herhaling vatbaar!

Frits
6 February 2021

Beste Kevin, de kipsalon was echt heel erg lekker en heeft mij goed gesmaakt. Bedankt voor de goede service en het gevoel van welkom zijn. In februari overvalt mij altijd een gevoel van heimwee ("saudades" in het portugees) omdat ik vroeger altijd in Brazilie was met mijn vrienden tijdens het carnaval. Ik wens jou een fijn weekend en geniet maar van de prachtige besneeuwde wereld. Groetjes.

Kapsalon
1 February 2021