Beoordelingen van Vet Gezond Leiden

Recente recensies

5.0
D
10 juni 2024

Kevin en het voltallige Vet Gezond team zijn toppers!

N scheltens
7 juni 2024

Pizza goed, salade gado gado deze keer wel heeel erg veel pindasaus, ik moest de blaadjes sla er tussenuit vissen. Geen succes.

Alexander
24 mei 2024

Patat heel knapperig, persoonlijk gebeld adhv opmerking. 5/5

Laura
17 mei 2024

Het eten was lekker maar prijzig. De patat in de kipsalon had meer gekruid mogen zijn. Was nu een beetje saai. De smooty lag door de hele tas en was over alles heen gelekt. Dat was wel echt een flink minpunt.

Evelyne
3 mei 2024

was weer super heerlijk!

Anoniem
30 april 2024

Heerlijke pizza’s en leuke bezorger!

J
25 april 2024
Robin
22 april 2024

Snelle en vriendelijke bezorging. Heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Milan van der Vlugt
15 april 2024

Altijd snel geleverd en de beste pizza's van Leiden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom
13 april 2024

Eten was perfect. We hebben wel weer (voor de 3e keer) statiegeld betaald voor een Deens blikje waar geen statiegeld op zat. Dat is niet hoe het hoort

Anne
7 april 2024

Heerlijk gegeten en snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Julia
4 april 2024

Avocado vergeten. Verder lekker gegeten en snelle bezorging

Vast adres
15 maart 2024

Altijd prima in orde

Marieke
13 maart 2024

De bestelde muffin was er niet, maar ik kreeg als vervanging de lekkerste wentelteefjes ooit! Snelle bezorging ook.

Tom
13 maart 2024
Tom
27 februari 2024

Heerlijk gegeten. Bezorging was ook vriendelijk en op tijd. De kipsalon viel wel erg zwaar op de maag deze keer maar dat zal wel aan mij liggen.

Hans
25 februari 2024

Jammer dat de SUP belasting (voor plastic) ook geheven wordt als je enkel pizzas besteld. Hier zit namelijk geen plastic in, enkel karton. Daarnaast afgesproken om 18:10 mijn bestelling af te halen. Er was niemand voor me en het restaurant was rustig, maar toch moest ik nog 5 min wachten omdat het eten niet klaar was. Spreek dan geen tijd af... Het eten was wel lekker.

Anneke
23 februari 2024
Anne
15 februari 2024

Supersnel bezorgd door vriendelijke bezorger. Heerlijk gegeten. Zeker voor herhaling vatbaar

P
13 februari 2024
Evelyne
11 februari 2024

was weer heerlijk en super snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ester
9 februari 2024

Het eten was prima, de bezorging was echter veel te vroeg... Ik had 19:00 aangegeven maar de bezorger stond al om 18:22 aan de deur. Gelukkig was ik al thuis, maar de rest van mijn gezin was nog niet thuis; hun eten was dus flink afgekoeld om 19:00 :-(

Tom
7 februari 2024

Het duurde meer dan anderhalf uur voordat we ons eten hadden. 5/5 voor het eten zelf, 5/5 voor de sympathieke bezorger aan wie de lange duur niet lag, 1/5 voor de extreme wachttijd in de keuken deze keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicky
1 februari 2024

Altijd goed bij deze tent. Ze bellen netjes als ze wat later zijn. Kapsalon is ook goed gevuld met kip. Aanrader!

Anoniem
17 januari 2024
Scheltens
14 januari 2024

Altijd prima in orde, lekker en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kleuropkleding.nl
12 januari 2024

Vet Gezond biedt een culinaire ervaring die de zintuigen betovert. Het eten is verrukkelijk, met smaken die harmonieus samenkomen. Een absolute aanrader voor fijnproevers!

Tom
7 januari 2024

Dit was de tweede keer dat ik statiegeld betaal voor een blikje waar geen statiegeld op zit! (Een Deens blikje cola..) Ik kreeg het blikje dan wel met een kortingscode, maar geen statiegeld is geen statiegeld. Verder was het eten (kipsalon met zoete aardappel) natuurlijk voortreffelijk en de bezorging ook op tijd en vriendelijk.

Reactie van Vet Gezond

Hoi Tom, bedankt voor je feedback! We zijn blij dat je tevreden bent over onze maaltijd en bezorging. Over het statiegeld heb ik je net een mail gestuurd ^Laura

Flora
30 december 2023

Quattro fromaggio met soort brie er op en. Gorgonzola ver te zoeken. Helaas is die geen aanrader. De bruschetta was wel weer lekker

Marianne
21 december 2023

Helemaal op tijd bezorgd en eerlijk waar, de pizza’s worden iedere keer lekkerder! We weten niet hoe ze het doen bij Vet Gezond, maar bij ons (al jaren) stipt op 1 qua favoriete bezorgpizza’s!

Ivo
20 december 2023

Gezond en lekker. Zoals altijd supersnel geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jochem Blad
9 december 2023

Hoi, ik had gevraagd om de kipsalon vet gezond zonder yoghurtsaus. Die zat er inderdaad niet op, dus dat was top. Minder was dat er ook helemaal geen kip in zat. Zeker vergeten erin te doen? Het was wel lekker verder.

Tom
8 december 2023
Wim
8 december 2023

Uitstekend, zoals altijd!

Pieter Kuijt
5 december 2023

De pizza bruschett is echt superlekker. Knapperige bodem en heerlijke tomaten-smaak.

Roderik
2 december 2023

Patat en shoarma waren slap en smakeloos.

Marianne
30 november 2023

Heerlijke pizza’s, zoals altijd! Fijn dat je een berichtje krijgt als de bezorger onderweg is. En daarna een hele vriendelijke bezorger aan de deur! 😄

Jesse Meijer
29 november 2023

Toppers!

Nscheltens
29 november 2023

Lekker, snel bezorgd

Niels
25 november 2023

Kleine porties, zeker de kinderpizza die ook niet goed gaar was, koud eten, ongeïnteresseerde bezorger

Dennis van Brakel
11 november 2023

Normaal is de kwaliteit van vet gezond wel goed. Maar we krijgen vanavond een salami pizza dat doordrenkt met vet was en heel sompig was. We hebben er allebei pijn van ons in de buik gekregen. Niet de kwaliteit die we gewend zijn van vet gezond.

Julia
28 oktober 2023

Erg lekker!

J.F van der Lee
25 oktober 2023

De bestelling was er redelijk snel, alleen was deze helaas al aardig afgekoeld, de korst en pizza te hard (meer cracker dan pizza) en waren de toppings beperkt. Al met al, niet de kwaliteit die ik van Vet gezond gewend ben.

Evelyne
19 oktober 2023

was ontzettend lekker en perfect op tijd bezorgd!

Nynke
14 oktober 2023
Tom
13 oktober 2023

Perfect eten

Sylvia
6 oktober 2023

Heerlijke pizza en soep. Bezorging keurig op tijd

Joris de Wind
23 september 2023

Top allemaal!!

Maria Moreno Ferrari
9 september 2023

Lekker zoals altijd!

N scheltens
6 september 2023

Altijd prima

A
4 september 2023

Het was super lekker mooi restaurant ik ga vaker daar eten

Ceciel
30 augustus 2023

Het is wel vrij prijzig maar wel heel goed en alles vers

Geert
20 augustus 2023
Lisa
16 augustus 2023

Super snel bezorgd, heerlijk dat er nu een kleinere optie is van de kipsalon vetgezond! Samen met de Tom kai soep een top maaltijd.

El
12 augustus 2023

Ik bestel al heel lang bij Vet Gezond - altijd blij!

Sabina
5 augustus 2023

I was very satisfied with the order. The order was ready at the time specified in the confirmation e-mail, without delay. The Pizza Calzone was delicious, as usual. Good job!

Flora
29 juli 2023

Pizza bruschetta , lekker, maar tomaten zouden gemarineerd in knoflook zijn, maar er zaten gewoon grote stukken tomaat op. Miste daardoor de pit van knoflook.

Richard
29 juli 2023
Susana
24 juli 2023
K
19 juli 2023
Daily
19 juli 2023

Normaal echt super eten, maar gisteren was een teleurstelling. De pizza salami had een paar gescheurde kleine stukjes salami en dat was het. Denk dat de jeugd in de keuken even iets meer begeleiding nodig heeft.

Reactie van Vet Gezond

Hoi Daily, bedankt voor je review met een constructieve boodschap. We zien het als een aanmoediging voor onze nieuwe en lerende medewerkers. Ze willen graag hun steile leercurve laten zien ;). Wil je contact opnemen via info@vetgezond.com hiervoor? Groetjes Restaurant Vet Gezond

Jet
14 juli 2023

Dunne bodem, veel groenten!

Berna
9 juli 2023

Weer lekker gegeten en het werd lekker snel gebracht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Quinty
26 juni 2023

Aardig personeel, vet gezond kapsalon prima , pizza iets wat slap!

Jack Dambrink
16 juni 2023

Prima pizza, goed belegd en lekkere bodem. Pizza was ook goed warm.

Patricia Danckaarts
13 juni 2023

Vriendelijk en behulpzaam. Heerlijk eten, goede kwaliteit!

Elisa
8 juni 2023

Snelle service, lief personeel, lekkere pizza’s

MG
5 juni 2023

Heerlijke kapsalon, bezorging op tijd, vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kelly
5 juni 2023

Smaakt altijd goed!

Else
28 mei 2023

Spareribs vielen tegen, maar de rest was heerlijk. Met name de friet is fantastisch. Bezorging precies op het gewenste moment

Scheltens
26 mei 2023

Als altijd prima in orde, heerlijk eten, keurig bezorgd

Leoniek
25 mei 2023

Hamburger veel te zout, t broodje was droog. Patat wel goed gekruid maar ook heel zout.

Marlies
24 mei 2023

Fan van de kipsalon!

Brechje
20 mei 2023

Heerlijk weer en vetgezond kapsalon. Aanrader! Hartelijk dank.

Tom
16 mei 2023
Peter
5 mei 2023

Lekkere burger, maar bestelde drinken was niet mee geleverd ...

Suus
29 april 2023

Ik raak niet uitgepraat over de pizza’s!

Han
26 april 2023

Op zich heerlijk eten alleen een beetje vlak qua smaak zowel Vega shoarmasalon als de kippedijsalon

Jens
15 april 2023

Lekker eten, snel klaar, vriendelijk personeel!

Elle van Boven
7 april 2023

T was weer heerlijk, alleen de portie was kleiner dan vorige keer. Halve vegan kapsalon shoarma.

Kelly
6 april 2023

Super weer!

I
4 april 2023

Toppers zijn jullie. Goede kwaliteit eten en net dat stapje extra voor de klant zetten. Erg tevreden met jullie.

Gijs van Dijk
30 maart 2023

De bezorger wilde zijn kleren niet uit doen

Baska
26 maart 2023

Vegetarische kapsalon shoarma was super. Vega shoarma bijna nog lekkerder dan echte!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jorre
26 maart 2023

Pizza nutella altijd heerlijk!

Renée Gravelotte
13 maart 2023

Heerlijke pizza Nutella gegeten. Is echt de ideale late night snack of gwn lekker op elk ander moment van de dag.

N scheltens
3 maart 2023

Keurig bezorgd, lekker, 5 verschillende maaltijden

Maureen
22 februari 2023

Door de olijven (uit blik) was t zout. In t vervolg verse olijven gebruiken!

Elise
12 februari 2023

Had een pizza Margherita en frietjes besteld. De friet was lekker, maar had alleen helft van de pizza op om dat de andere kant verbrand was en was niet te happen, maar het gedeelte dat niet verbrand was smaakte erg lekker. Had gewoon geen zin om dan te gaan klagen omdat het laat was en had natuurlijk honger.

N scheltens
7 februari 2023

Prima adres

Hilda
3 februari 2023

Normaal hou ik van de veganistische kapsalon maar de friet was heel erg nat en kleefde aan elkaar. Ook was er niet zo veel en minder lekkere sla. De pizza Nutella was zoals altijd verrukkelijk

Joost
3 februari 2023

Weer heerlijke pizza en kapsalon vet gezond gegeten. Was supersnel thuis bezorgd

Jorre
27 januari 2023

Broodje oosterse kip, altijd lekker!

Susan
24 januari 2023

Snel bezorgd en het was nog goed warm. De smaak was zoals ik gewend ben, goed!

Kelly Xu
23 januari 2023

Spareribs voelde oud en niet mals

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
18 januari 2023

Ruim anderhalf uur moeten wachten op het eten op een dinsdag. Schandalig!

N scheltens
17 januari 2023

Altijd lekker, keurig op de gevraagde tijd bezorgd, verpakt zonder plastic. We zijn zo langzamerhand vaste klanten.

Jens
7 januari 2023

Lekkere gerechten en snelle en vriendelijke service. Fijne zaak om uit eten te gaan of bestellen/afhalen

Mathijs
6 januari 2023

Heerlijke pizza, de quattro formaggi was iets te zwaar. Daarom 4 ipv 5 sterren!

PF
30 december 2022

Altijd prima pizza’s. Gratis toetje erbij gekregen met fijne feestdagen. Leuk!