Beoordelingen van Vet Gezond Leiden

Recente recensies

5.0
Franck
22 november 2021
Harry
17 november 2021

Wederom heerlijk gegeten. De saté is geweldig..

N.scheltens
16 november 2021

Prima. De patat was er eerst niet bij, maar werd razend snel bezorgd. Fijn dat de pindasaus in een apart bakje kwam. Altijd lekker en snel.

Milan van der Vlugt
13 november 2021

Beste kipsalons in Leiden!

Max
10 november 2021

Vet lekker goeie pizza's en salades

Berna
7 november 2021

Heerlijk gegeten en snel bezorgd! Altijd goed dat eten van Vet Gezond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
1 november 2021

Was weer top!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Verbakel
28 oktober 2021

Deze keer echt flink minder spare-ribs dan normaal. Foutje?

Scheltens
26 oktober 2021

Lekkere pizza, patat, salade, keurig bezorgd. Klein minpuntje: ik zou de pindasaus graag in een apart bakje krijgen.

Ingrid
23 oktober 2021

Het eten is altijd super lekker, en nu ook weer! En bezorging altijd netjes op tijd.

BB
23 oktober 2021
Sophie
20 oktober 2021

Wat een heerlijke maaltijd! De spareribs zijn echt heerlijk!

Berna
5 oktober 2021

Heerlijk gegeten en supersnel bezorgd

Scheltens
5 oktober 2021

Keurig op tijd bezorgd, heel lekker.

Sophie
2 oktober 2021

Met mijn ouders gegeten. Heerlijke pizza en kipsalon. Voor herhaling vatbaar!

Lara
29 september 2021

Leuk personeel en lekker zoals altijd!

Ivo
23 september 2021

Snelle & gezonde service voor mijn collega's hier op kantoor bij Kanaalpark 140.

J.A. Krans
21 september 2021

Prima pizza en exact op tijd klaar en door mij afgehaald.

EM
21 september 2021
Martine
15 september 2021

Ons favoriete restaurant, heerlijk eten.

Monica
13 september 2021

Pizza fourmaghi - heerlijke pizza met voldoende kaas en lekkere dunne maar knapperige bodem. Tevens snel klaar en vriendelijk personeel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

VIncent Kouwenhoven
11 september 2021

2 specials gevraagd wat top gedaan is. Bestelling is keurig op tijd geleverd. Eten was heerlijk 2 van de 4 kipsalons hadden geen advocado. Dat is jammer en niet de eerste keer dat dat gebeurd.

Scheltens
7 september 2021

Lekker

Paul Markus
1 september 2021

Zoals vorige keer weer lekker eten bezorgen: Tom Ka Khai, Kokossoep, Gado Gado Salade, Zoete Aardappelfrietjes. Prima toch?

Floris
29 augustus 2021

Gewoon lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeannette Blom
29 augustus 2021

Het was heerlijk! Goede kippedij in de kapsalon met veel groente en avocado .De zoete aardappel erbij was erg lekker. Zou het zo weer bestellen!

Nauta
28 augustus 2021

Lekker, maar erg duur voor bakje salade en zoete aardappel frites zonder saus bezorgd na een uur en een kwartier.

Paul Markus
27 augustus 2021

Het eten smaakte goed, en het werd lekker snel bezorgd! We hadden Gado-Gado op het menu met lekkere kokossoep vooraf, en mijn favoriete zoete aardappel frietjes: die waren wat te zacht naar mijn zin, en mogen knapperiger. We zullen nog wel weer een keer bestellen: dat is zeker!

Scheltens
25 augustus 2021

Lekker eten, keurig bezorgd. De porties zijn groot voor mij.

Sandra
23 augustus 2021

Was weer heerlijk zoals altijd!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dimitri
19 augustus 2021

Hele lekkere pizza’s maar ook de salade was heel lekker! Echt een aanrader!

Kevin
15 augustus 2021

Goede app, op tijd klaar, erg goed eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne
15 augustus 2021

Altijd lekker! Vers bereid, superveel vega opties (allemaal even goed), en een goede variatie om uit te kiezen.

Ace
15 augustus 2021

Wat een fantastische pizza's, echt een aanrader. Zeker top 3 van Leiden!

Scheltens
12 augustus 2021

Heel lekkere salades en patat. Keurig bezorgd, alles in papier en karton.

Harry
7 augustus 2021

Het wederom weer heerlijk. Wat ik zeker kan aanraden is de saté.. Die was heerlijk. Klasse

BM
4 augustus 2021

Lekker gegeten en precies op tijd geleverd.

Marilein
1 augustus 2021

Echt top eten! Veel lekkerder dan een normale kapsalon. De bezorging was ook keurig optijd en het eten was nog warm. Zou hier zo nog een keer bestellen.

Han
31 juli 2021

De sausjes lagen open door de tas alles zat onder en 1 menuutje lag half op z’n kop Het eten was weer heerlijk👌👌

AP
29 juli 2021

Lekker eten, goede prijs maar wel kleine porties

Ilonka
27 juli 2021

Een vaga salon en een broodje met hummes besteld. De vegasalon was zo goed als koud en de falafel was erg hard , er lag een koud blikje cola bovenop. De broodjes waren aan de erg donkere kant/hard en de zak was aan een kant nat. De knoflooksaus was goed verpakt maar de hummes lag half door de tas. Door deze ervaring weet ik niet of ik nog ga bestellen in de toekomst.

Paul
25 juli 2021

Kipsalon was goed en lekker, het was alleen een beetje een karige hoeveelheid, zeker voor die prijs.

Zocky
20 juli 2021

Was top! Zelfs nog camping genoten over gehaald omdat het er zo lekker uit zag 😊

Rob
15 juli 2021

Kipsalon gezond +++ Pizza ++ Patat - - Spare ribs - - -

Scheltens
7 juli 2021

Pizza, salades, patat, iedereen vond het heel lekker. Keurig bezorgd.

Scheltens
30 juni 2021

Prima spullen, lekker. Veel vegan keuzes!

Frits
27 juni 2021

Het door mij bestelde eten, namelijk de Kipsalon Vet Lekker plus de portie friet, was erg smakelijk en kwalitatief top. De geboden service is als altijd stipt op de afgesproken afhaaltijd en vriendelijk.

Jim
26 juni 2021

Lekker eten, elke keer weer!

Katja
23 juni 2021

Lekker zoals altijd en snel geleverd zoals gewoonlijk.

Rob
23 juni 2021
Anoniem
22 juni 2021

Heel smakelijk en alles goed voor elkaar!

Martsen
19 juni 2021
Anya
17 juni 2021

Was lekker, maar prijs is erg hoog voor de kwaliteit en hoeveelheid. Houd rekening met bezorg- en transactiekosten.

Milca
15 juni 2021

De bezorging hier is altijd top! En vaak veel sneller dan aangekondigd. Het eten vonden wij deze keer wat minder, de Fakyu burger was wel gewoon prima zoals altijd, maar de Oh My Gado salade was eigenlijk vooral sla... er zaten een paar stukjes groente in en het ei dat we er extra bij hadden besteld bestond ook maar uit 3 plakjes. “Vroeger” was dit echt nog een maaltijdsalade, maar nu leek het meer een bijgerechtje. Voor het eerst dat we nog honger hadden na een Vet Gezond bestelling, jammer. 😕

Simone
14 juni 2021
AR
12 juni 2021

Drie kwartier na het bestellen van twee carpaccio pizza's werd mij telefonisch verteld dat er geen carpaccio meer was. Het was zojuist op de website aangegeven. Ik vind het slechte service als dit voorraad probleem zo laat opgemerkt wordt en pas aan de klant gecommuniceerd wordt als de pizza al bijna bezorgd verwacht wordt. Er werd excuses geboden en ik kon twee andere pizza's bestellen of mijn geld terug krijgen. Ik heb voor het laatste gekozen.

Biff
10 juni 2021

Ik weet niet wat jullie met de Fakyu Burger hebben gedaan, want dit was echt de slechtste hamburger die ik in tijden hebt gegeten. Het lijkt wel alsof de burger in de friteuse is gebakken.. sorry maar het was echt een aanfluiting..en dan er toch nog €13,50 voor vragen.. schandalig

Wiebe
5 juni 2021
Minke
4 juni 2021

Het duurde langer als verwacht, maar het was weer heerlijk ( kipsalon vet gezond, kipsalon vet lekker en 5 chicks on stick) 😋

Jet
2 juni 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Lekkere salades voor warme dagen!

Maarten
28 mei 2021
Lekker eten
19 mei 2021

Lekker eten en goede porties. Aanrader!

Scheltens
19 mei 2021

Uitstekend. Erg lekkere pizza, salade en patat. Netjes verpakt zonder plasic. Snel bezorgd.

Evelien Bos
18 mei 2021

Super lekker eten! Een gezellige tent met vriendelijk personeel!!!!

Martine
18 mei 2021

Lekkerste restaurant voor zowel vlees als vego en vegan!

Bryan Sodenkamp
15 mei 2021

Prima eten voor een prima prijs. Meer kan ik er niet over zeggen.

Thijn
15 mei 2021

Topbezorger! En goed eten natuurlijk :-)

Wouter
14 mei 2021

Vond het wachten redelijk lang en de kapsalon niet super speciaal. Gewoon prima kapsalon.

Malu en Rick
14 mei 2021

Het was weer heerlijk! Genoten van de maaltijd. Zaten alleen geen rietjes bij de smoothies.

M. Vos
13 mei 2021

Weer lekker zoals altijd! Smaakvolle kip en verse groenten. De saté is een echte aanrader!

Irma
13 mei 2021

Geweldig geholpen met mijn allergie en heerlijk eten!

Valerie
13 mei 2021

Heerlijke salade en pizza gedeeld met m'n vriend! Gezonde hoeveelheid en erg lekker!

Nicole
10 mei 2021

Super lekker gegeten! Genoeg keuze.. Bestelling verliep soepel Bezorger zeer vriendelijk en alles was nog heel warm! We gaan hier vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvette
8 mei 2021

Salade bevatte veel te veel sla, vijf stukjes gegrilde courgette, wat tomaat en brokken komkommer. was een half bakje van net 300 gram. Dat is erg weinig voor een maaltijdsalade. Brood was erg zout. Veel te duur. Extra rucola op pizza waren zes verlepte blaadjes, wel lekkere pizza.

Lizette
6 mei 2021

Erg lekker, positief verrast over de vegan shoarma! En het eten werd ook snel bezorgd.

Luise
2 mei 2021

Altijd lekker en snel klaar!

Claire
30 april 2021

heerlijke spareribs, en de patat was ook echt goed

Frits Riep
27 april 2021

De bestelde kipsalon was echt vet lekker. De portie is royaal en eigenlijk genoeg voor 2 personen. Ook de beker ijs met slagroom bestaande uit 2 smaken is erg smakelijk, verfrissend en van hoge kwaliteit. Er is een ruime keuze schepijs van verschillende smaken. Mijn oprechte complimenten hiervoor.

Stephanie
26 april 2021

Super lekker eten! Alles was nog krakend vers en heerlijk krokant, om je vingers bij af te likken... Wat we ook hebben gedaan! Goede porties en vriendelijke service, aanrader!

Rianne
26 april 2021

Voor heen was de saus echte knoflook Yoghurt saus en nu en en Mayonaise De zoete aardappelen patat kan heel goed zijn en een andere keer zijn ze te ver door gebakken dat ze bijna zwart zijn

Astrid
19 april 2021

Wij hebben weer genoten!

Bastiaan
18 april 2021

Heerlijk eten, de bezorging duurde 1,5 uur op zaterdag. Ik werd goed op de hoogte gehouden dat het iets langer kon duren en ik kreeg iets extra’s bij mijn bestelling.

Martine
17 april 2021

Altijd goed!

Ton
17 april 2021

Uitstekende maaltijd en keurig op afgesproken tijd

Ferdy Schouls
16 april 2021

Helemaal top!

Darryl
14 april 2021

Ontzettend lekkere sides!

Reactie van Vet Gezond

Hi Darryl, dat is fijn om te horen! Tot snel bij Vet Gezond. Groet, Team Vet Gezond

Remco
12 april 2021

Arme vriendelijke bezorger hadden per ongeluk 1 getal in ons huisnummer verkeerd doorgegeven goede service prima eten

Reactie van Vet Gezond

Hoi Remco, dat kan natuurlijk gebeuren! Gelukkig is het goed gekomen en heeft het eten prima gesmaakt. Groet, Team Vet Gezond

Jan van Tol
12 april 2021

Prima op tijd en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Vet Gezond

Bedankt voor de positieve woorden Jan! Groet, Team Vet Gezond

Marlise
12 april 2021

Binnen 20 minuten bezorgd op een drukke zondagavond! Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Vet Gezond

Hoi Marlise, bedankt voor je positieve beoordeling! Groet, Team Vet Gezond

Anoniem
10 april 2021
Ferenc Ober
10 april 2021

Overall helemaal goed. 1 tip. Carpaccio salade moet uit meer bestaan dan 3 stukjes carpaccio. Anders is het gewoon: een salade. Verder zeer goed.

Reactie van Vet Gezond

Hi Ferenc, bedankt voor de tip! Groet, Team Vet Gezond

Martsen
7 april 2021
Tara
6 april 2021

We misten de truffelmayonaise bij de zoete aardappelpatatjes.. Dat was erg jammer!

Reactie van Vet Gezond

Hoi Tara, wat vervelend om te horen dat het is misgegaan.. Wij zullen hier beter opletten! Groet, Team Vet Gezond

Marieke
4 april 2021

Helaas was de vega shoarma schotel te pittig voor mij. De rest was heerlijk. Wel jammer dat verpakking/ rietjes veel plastic en aluminium bevatten. Als jullie dat verduurzamen, zal ik zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Vet Gezond

Hi Marieke, dank voor je beoordeling! Groet, Team Vet Gezond

Minke
27 maart 2021

Super lekker de kip en kokossoep met de salade oosterse kip. Heerlijk 😋😋😋

Reactie van Vet Gezond

Hoi Minke, fijn dat alles naar wens was! We zien je volgende bestelling wel verschijnen ;-) Groetjes Team Vet Gezond

Martsen
27 maart 2021
Peter-Paul
27 maart 2021

de vegan was weer erg lekker, sla niet te koud zelfs al een beetje lauw(lekker) , genoeg avocado en die frietjes van zoete aardappelen e.d. zijn een uitvinding waar je patent op aan moet vragen

Reactie van Vet Gezond

Bedankt Peter-Paul! Fijn om te lezen dat het eten goed heeft gesmaakt. Groetjes Team Vet Gezond

Jacques
26 maart 2021

Super stipt en originele doch lekkere gerechten!

Reactie van Vet Gezond

Goed om te horen Jacques, tot snel! Groetjes Team Vet Gezond

Sabrina
26 maart 2021

Great food and delivery!

Reactie van Vet Gezond

Thanks Sabrina!

Simon
22 maart 2021

Tom kha Kai is geweldig lekker. Pizza en kipsalon altijd goed !!!

Reactie van Vet Gezond

Hoi Simon, dank voor je positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat het allemaal heeft gesmaakt. Groetjes Team Vet Gezond

Hendrik
21 maart 2021

Op tijd bezorgt, ondanks een late bestelling op een druk tijstip op zaterdag. Eten was goed warm, ruim voldoende in kwantiteit en superlekker.

Reactie van Vet Gezond

Hi Hendrik! Wat fijn om te horen dat alles goed heeft gesmaakt, daar doen wij het voor! Groetjes Team Vet Gezond

Peter-Paul
20 maart 2021

bestel altijd de vegan vet gezond maar de kwaliteit is erg wisselend, de ene keer is alles koud, de andere keer is er weinig avocado, of weinig saus of de sla is ijskoud en daardoor de frites ook, of alle frites zitten aan elkaar gekoekt, soms staat er iemand te werken die het snapt en dan krijg je de ideale lauwwarme veel saus veel sla maaltijd met nog warme frites die trouwens heel lekker zijn vooral die gekleurde aardappelen.

Reactie van Vet Gezond

Hoi Peter-Paul, wij hebben laatst contact gehad. Hopelijk zal uw eerst volgende bestelling beter bevallen, maar daar hebben wij alle vertrouwen in! Wij zien uw volgende bestelling verschijnen. Groetjes Team Vet Gezond

Kelly
19 maart 2021

Lekkerste pizza's van Leiden!!!

Reactie van Vet Gezond

Hoi Kelly, daar heb je helemaal gelijk in! Kom je zodra het mag, een pizza eten bij Vet Gezond? Tot dan! Groetjes Team Vet Gezond

Martsen
18 maart 2021
Eline
18 maart 2021

Vet Gezond heeft de beste pizza’s van Leiden!

Reactie van Vet Gezond

Hi Eline! Wat goed om te horen dat je zo geniet van onze pizza. What time is it? It's pizza time! Groetjes Team Vet Gezond

Sjoukje
13 maart 2021

Pizzabodem was prima, met lekkere verse groenten, allen er zat zo veel kaas op dat die alles overheerste en het een erg vette hap maakte. Dus less, is more!

Reactie van Vet Gezond

Hoi Sjoukje, dankjewel voor de feedback, we gaan hier gelijk mee aan de slag! Groetjes Team Vet Gezond

Monica
11 maart 2021
Evy
10 maart 2021

Heerlijke lunch besteld. Rijk belegde broodjes en een vriendelijke bezorger!

Reactie van Vet Gezond

Hi Evy, fijn om te horen dat alles naar wens was. We zien je volgende bestelling graag tegemoet! Groetjes Team Vet Gezond

Tom
9 maart 2021

Heerlijke broodjes! Kung fu chicken is mn nieuwe favoriet!!!

Reactie van Vet Gezond

Hoi Tom, goed om te horen dat je hebt genoten van de broodjes. Hopelijk tot snel bij Vet Gezond! Groetjes Team Vet Gezond

Evelien Bos
9 maart 2021

Super leuke tent! Heerlijk eten voor een fantastische prijs!

Reactie van Vet Gezond

Dankjewel voor de positieve beoordeling! Hopelijk tot snel bij Vet Gezond :-) Groetjes Team Vet Gezond

Paula
1 maart 2021

De zoete aardappel frieten waren te donker, te hard gebakken-> taai! Het gerecht was zeker niet warm. Ik ben het beter gewend van jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Vet Gezond

Hoi Paula, is het nog gelukt met de kortingscode? Wij kijken uit naar je bestelling! Groetjes Team Vet Gezond

Barbara
1 maart 2021

Makkelijk te bestellen via de app. We hadden de kipkapsalon en een smoothie. Eten was heerlijk en genoeg. Vriendelijk geholpen in de zaak. We komen zeker snel weer terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Vet Gezond

Hoi Barbara, dankjewel voor de positieve feedback. Hopelijk tot snel! :-) Groetjes Team Vet Gezond

Emmie
1 maart 2021

Heerlijke vegan kapsalon. De smaken zijn echt perfect, heel erg vers en goede smaken. Verder is het licht pittig maar niet te pittig. Fantastisch. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Vet Gezond

Hi Emmie, Dankjewel voor de mooie woorden! Wij zien je volgende bestelling verschijnen :-) Groetjes Team Vet Gezond

Suzanne
25 februari 2021

Was weer genieten! Hmmmmm smulllen maar ;-)

Reactie van Vet Gezond

Dat is fijn om te horen Suzanne! Groetjes Team Vet Gezond

Remco
24 februari 2021
Richard
22 februari 2021

Bestelling kwam kwartiertje later, welk prima even werd doorgegeven per telefoon. De hamburger zelf smaakte goed, prima vlees en goed belegen. Mooie combinatie van smaken. Patat was verrukkelijk. De salade was prima voor erbij, niet bijzonder maar goed voor de vitamientjes. Ik zal hier zeker nog eens bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Vet Gezond

Dat is goed om te horen Richard, de vitamientjes zijn inderdaad belangrijk! Volgende keer een mandarijntje erbij? Groetjes Team Vet Gezond

K.
21 februari 2021
Linda
21 februari 2021
Frits
20 februari 2021

opnieuw was de service bij afhalen bestelling top en de maaltijd Kipsalon heel erg lekker. Het mag van mij wel ietsje warmer zijn. Ga zo door

Reactie van Vet Gezond

Hoi Frits, bedankt voor de positieve feedback. Komt u snel langs? Groetjes Team Vet Gezond

Kevin
19 februari 2021

Tom Kha Kai was zoals altijd weer lekker en het broodje makreel ook. Thuiswerken wordt een feestje met Vet Gezond in de buurt!

Reactie van Vet Gezond

Hoi Kevin, je hebt helemaal gelijk. In deze tijd moet je zelf de slingers ophangen. Wij helpen daar graag aan mee! Groetjes Team Vet Gezond

Marit van Steekelenburg
19 februari 2021

Normaal neem ik de vet gezond kapsalon. Die is lekker. Dis keer vegan kapsalon uitgeprobeerd. Heel erg lekker!! Verrassend!! Alleen bakje was maar voor 2/3 gevuld :(

Reactie van Vet Gezond

Hoi Marit, wat jammer dat het deze keer wat tegenviel. Wij zullen hier extra aandacht aan besteden. Dankjewel voor de feedback. Groetjes Team Vet Gezond

Fr
18 februari 2021

Spareribs waren prima... maar salade was niet gewassen. Nam een hap zand in mijn mond.

Reactie van Vet Gezond

Hoi Fr, dat is vervelend om te lezen en zeker niet de bedoeling.Wij nemen binnenkort contact met je op om dit recht te zetten. Groetjes Team Vet Gezond

Vera
17 februari 2021
Marijn
17 februari 2021

Echt super lekker. Zie het zelf allen liever in een milieu vriendelijke verpakking.

Reactie van Vet Gezond

Hoi Marijn, dankjewel voor de feedback. Wij hebben dat zelf liever ook, we zijn er mee bezig :-) Groetjes Team Vet Gezond

Suze
15 februari 2021

Zoals altijd super vers en lekker warm. Goede service, de vega shoarma Pizza was echt goed! Ook de bruschetta pizza is een klassieker ✓ We wisten niet goed wat we ons moesten voorstellen bij Nutella pizza, maar was een lekker toetje. 5 sterren 🙌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Vet Gezond

Hi Suze, bedankt voor je positieve feedback. We zijn blij dat alles goed heeft gesmaakt! Wij hopen je snel weer te zien bij Vet Gezond :-) Groetjes Team Vet Gezond

Simon
15 februari 2021

Altijd heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Samantha
15 februari 2021

Heerlijk eten! Per maaltijd maken ze gebruik van verse producten en de portie is ideaal. Een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Vet Gezond

Hoi Samantha, wat goed om te horen! Hopelijk tot snel :-) Groetjes Team Vet Gezond

Rita de Boer
14 februari 2021

Heerlijk eten. Heel aardig personeel. Bezorging precies op tijd.

Martine
13 februari 2021

Altijd goed, fijne grote portie, snel gebracht ondanks winterweer.

Reactie van Vet Gezond

Hoi Martine, bedankt voor uw positieve bericht. Wij zijn ook hartstikke blij met u. Hopelijk tot snel bij Vet Gezond. Groetjes Team Vet Gezond.

Dennis
12 februari 2021

Top!

Suzan
12 februari 2021

Heerlijk!! Je proeft dat de chef alles vers had bereid. Snel en warm bezorgd. Ik ga hier vaker bestellen!!!

Bryan
12 februari 2021

Ik bestel hier vaker een meestal is het top, deze keer waren de pizza's alleen niet warm meer en kwam de bezorger te laat.

Carmen
11 februari 2021

Vegan kapsalon & pizza zijn zó lekker👌🏻 Zelfs een keer een belletje gehad: of we vegan kaas wilden proberen op onze pizza. Was een succes 🍕!

Jaap
11 februari 2021

Eten is echt heerlijk en ik raad het iedereen om hier te bestellen, alleen was de bezorgtijd wel ruim een uur...

Pauline
7 februari 2021

Wat een toppers zijn jullie! Altijd gezellige mensen, het eten was weer TOP!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Franj
6 februari 2021

Lekker eten, alleen jammer dat via de app geen ingrediënten aan de pizza zijn toe te voegen. En de gevraagde ham via het opmerkingen veld niet was doorgekomen. Verder voor herhaling vatbaar!

Frits
6 februari 2021

Beste Kevin, de kipsalon was echt heel erg lekker en heeft mij goed gesmaakt. Bedankt voor de goede service en het gevoel van welkom zijn. In februari overvalt mij altijd een gevoel van heimwee ("saudades" in het portugees) omdat ik vroeger altijd in Brazilie was met mijn vrienden tijdens het carnaval. Ik wens jou een fijn weekend en geniet maar van de prachtige besneeuwde wereld. Groetjes.

Kapsalon
1 februari 2021
Annie
31 januari 2021

De veganizza was super lekker en binnen 20 minuten bezorgd! Aanrader!

Simone
30 januari 2021

Het was weer heerlijk. We misten alleen het sausje bij de frietjes. Verder super en zeker voor herhaling vatbaar.

Vera
30 januari 2021
Marjolein
29 januari 2021

Heerlijk eten, wij hadden de fakyu burger en de vet gezond kipsalon. Lekker knapperige frietjes (zelfs in de kipsalon!) en smaakt heerlijk. Ook heel vriendelijk personeel.

pokemich94
28 januari 2021

Erg lekker!

BM
26 januari 2021

Heerlijk gegeten en supersnel geleverd

Ralph
25 januari 2021

Gisteren weer heerlijk gegeten. Goede service en bezorging! Favoriet in Leiden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andrea
24 januari 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Floris
24 januari 2021
Myriam
23 januari 2021

Heerlijke vegan shoarmasalon!

Frits Riep
16 januari 2021

Mijn bestelling van Kipsalon Vet Lekker doet zijn naam alle eer aan. Het is echt heel lekker vers en smakelijk. Ik kan het dus een ieder aanraden

Wout
16 januari 2021

Topkwaliteit

Minke
15 januari 2021

Wederom super lekker!! (Kipsalon vet gezond, chick on a stick, salade oosterse kip)

Monique
15 januari 2021

Goede, snelle service/bezorging. Eten is heel smaakvol. Aanrader.

Leidenaar
15 januari 2021

Heerlijk dat de kaart is uitgebreid met meer vegan opties. Eten net zo lekker als altijd! Iets meer avocado erbij zou mogen.

Martine
13 januari 2021

Was weer heerlijk! Ik kan altijd maar moeilijk kiezen...

Ryan Achterkamp
30 december 2020
Robin
30 december 2020

Bij opmerkingen tijdens bestelling gevraagd of de nachos in een zelf maak kit mochten om zelf nog te maken thuis werd dit gewoon in kleine pakjes Kos van elkaar geleverd. Helemaal top!!

Samantha
29 december 2020

Lekker en gezond eten, zoals altijd. Mijn vriend en ik zijn dik tevreden. Fijn dat je hier "fastfood" kunt bestellen wat niet ten koste gaat van je gezondheid en een fit lijf! En ik kan het weten als diëtist ;)

Suzy
24 december 2020

Het heeft ons weer goed gesmaakt. Nog even de lokale ondernemer gesteund zo vlak voor de feestdagen. Op Vet Gezond kan je bouwen. Warm, optijd en goede kwaliteit.

Marieke
22 december 2020

Hmmmm genoten!!!

Marije
19 december 2020

We bestellen vaker bij jullie en het is altijd heel goed. Pizza was prima! Alleen hadden we de vegan kapsalon en daar zat sriracha bij terwijl op de site sweet chili staat. De hele kapsalon was daarom mega pittig en de sriracha heel overheersend dus daarom was de kapsalon niet zo lekker.

Marc
18 december 2020

Erg lekker, zoals altijd, en precies op het afgesproken tijdstip bezorgd.

Thijn
16 december 2020

Extreem snel en extreem lekker!

Wan Yen
16 december 2020

Lekker eten, snelle bezorging, helemaal geweldig! Flesje wijn en kerstwens erbij was een hele welkome en gewaardeerde toevoeging. Bedankt Vet Gezond!

Jack Dambrink
15 december 2020

Perfecte saté en goede frites. De salade paste er perfect bij. Met een code keeeg ik we een gratis drankje bij. En kreeg ook nog een gratis dvd. Enige minpuntje: de saté zou houtskool geroosterd zijn, maar dat geloof ik niet.

Frits Riep
14 december 2020

De Fakyuburger en de patat waren naar mijn smaak iets te lang doorgebakken waardoor het ten koste gaat van de smaak. De salade was goed vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jansen
13 december 2020

Altijd topkwaliteit. Opmerkingen bij bestellingen worden ook altijd netjes gelezen.

Malou
9 december 2020
Simon
29 november 2020

Kreeg na het plaatsen direct een bericht over de verwachte levertijd en ook een bericht toen de bezorger daadwerkelijk vertrok, fijn. Eten zoals altijd perfect, moeilijk te kiezen omdat er zoveel lekkers opstaat maar we bestellen rustig de hele kaart af! Toppers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Minke
28 november 2020

Was wederom heerlijk!

Tom
26 november 2020

Leuke dealtjes heerlijk gegeten.!

Frits
25 november 2020

Zoals altijd is de kipsalon lekker samengesteld en smakelijk. De extra portie patat frites was uistekend en zeker niet te zout.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Minke
22 november 2020

Super lekker, vers, heerlijke smaak zowel salades als de kip kokossoep.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kaj
22 november 2020

Bestellen was 10min later klaar dan afgesproken, hierover werd netjes gebeld. Lekkere pizza (zoals altijd ) Top!

Simone
21 november 2020

Heerlijke pizza's, fantastische soep en bijzondere kipsalon. We hebben er ook thuis van genoten (al hopen we snel weer bij jullie te mogen eten)

Friso
21 november 2020

Op de website staat dat bij een bestelling van 11 euro komt er een gratis drankje bij. Die optie kon ik niet aantikken (bij een bestelling van 23 euro) dus ik sprak mijn wens bij de toelichting alleen die werd niet gegeven. Inzich geen probleem, maar het creeert verkeerde verwachtingen die niet worden nagekomen.

Diana Heijmans
21 november 2020

De kipsalons waren weer lekker. Pizza’s ook. We kregen er twee films bij, wat leuk.

Anouk
20 november 2020
Kiki
19 november 2020

Heerlijke maaltijd met gratis een leuke dvd erbij, top!

Beatrix
15 november 2020

Super lekker, warm en op tijd bezorgd.

Joris
14 november 2020

Tom Kha Kai soep alsof er een engeltje op je tong pist, heerlijk!!! Pizza ook verdomde goed, zeker met een Affligem dubbel er naast! Alle lof, voor.... VetGezond

Paula van Reisen
13 november 2020

Altijd top als ik hier bestel! Was weer erg lekker. :)

Milca
11 november 2020

Vandaag de stufideal uitgeprobeerd (telt het dat ik circa 30 jaar geleden ook stufi kreeg?), voor slechts 12.50 kreeg ik een shoarma kipsalon, een biertje én een ijsje toe. En als extra toetje ook nog een dvd met Brad Pitt, dus mij hoor je niet klagen. 😉 Het eten werd zoals gewoonlijk weer supersnel thuisbezorgd, nog door een mede-Brabander ook, die mij gedag zei met een onvervalst “houdoe”. Helemaal goed.

Renske
8 november 2020

Ons favoriete restaurant om met de kinderen te gaan eten. Lekker eten en een fijne sfeer. Vanwege sluiting restaurants een keer besteld. Ook helemaal prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dc
7 november 2020

Lekkere kipsalon! Bezorging binnen aangegeven tijd

Bas
7 november 2020

We zijn groot van van jullie. Deze keer was het toch minder lekker. Pizza’s waren perfect als altijd, maar de kip saté van aangebrand. Dat zag je en dat proefde je (harde zwarte stukjes).

As
7 november 2020

Bezorging duurde lang, een uur.

Kevin
5 november 2020

Heerlijke champi(gn)ons burger, en binnen 10 minuten kon ik hem al ophalen!

Malou
4 november 2020

Heerlijk eten zoals we gewend zijn. Ik vind de acties die jullie doen rondom feestdagen en omstandigheden met corona fantastisch! Ga zo door :)

Minke
30 oktober 2020

Super lekker! Vers! Heerlijke smaak! Snel geleverd! Goed verpakt!

Teun
28 oktober 2020
Marcel
28 oktober 2020

Lekkerste burger van Leiden en verre omstreken!!

Mieke
27 oktober 2020
Fleur
25 oktober 2020

Altijd weer prima! Heerlijk soepje en een goed vullende vegetarische pizza.

B.
24 oktober 2020

Kapsalon niet bijzonder maar prima en gezonde versie. Door drukte bezorging vertraagd, werd netjes telefonisch aangekondigd. Beloofde biertje niet gekregen.

Rick
24 oktober 2020

Ondanks dat er wat misging met het doorgeven van de bestelling werd het supersnel geregeld! Hier ga ik vaker heen!

RS
23 oktober 2020
Ilse
23 oktober 2020

Dat de pizza's van Vet Gezond de beste zijn, dat wisten wij al. Maar de toevoeging van de karma shoarma op het menu maakt dat wij nu nog vaker gaan bestellen! Was heerlijk!

Malou
22 oktober 2020

Net zo lekker als altijd. Ook een snelle bezorging :)

Edith
22 oktober 2020

Iets nieuws geprobeerd en het was super lekker. De bezorger was ontzettend netjes en vriendelijk!! Niet anders verwacht van Vet gezond!!

Diana Heijmans
22 oktober 2020

Twee heerlijke kinderpizza’s met ham (volgens de kinderen de allerlekkerste) en een lekkere kipsalon. Precies op tijd bezorgd. Top zoals altijd.

Isabelle
21 oktober 2020

De tom kha kai soep was weer eens heerlijk! Nu Vet Gezond ook nog lunch bezorgd hoef ik nooit meer de deur uit :)

Tim
21 oktober 2020
Alexander
19 oktober 2020

Pizzatopping lag vooral in het midden

Kevin
16 oktober 2020

Lekker en snel !

Daniel
16 oktober 2020

Lekker wrappie hoor!

Jet
16 oktober 2020

Opnieuw genoten van een heerlijke hot chick salon. De bestelling arriveerde eerder dan verwacht! 👍🏼

Kim
10 oktober 2020

Weer heerlijk gegeten en bezorging was keurig op tijd.l!

Wout
3 oktober 2020

Heel goede kipsalon, smaak zat heel goed. Misschien had de zoete aardappelfriet net iets minder lang gefrituurd gemogen.

Christy Dambrink
3 oktober 2020

Het was weer heerlijk! Vers eten, snelle bezorging en vriendelijke service!

Bianca
1 oktober 2020

Super vers en op de afgesproken tijd gebracht door een vriendelijke bezorger. Porties ook ruim voldoende. Wij hebben vet gezond gegeten en gaan dat zeker vaker doen!

Christy Dambrink
26 september 2020

De vegansalon was weer heeeerlijk, onze favoriet!

Anne
21 september 2020
Ilse
20 september 2020

Van de pizza's waren we al fan, maar de Fakyu burger en de Nutella pizza waren een nieuwe ontdekking en vielen heel goed in de smaak!

Martine
13 september 2020

Altijd goed. Tom ka Kai soep is een topper!

Elisa
7 september 2020

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irma
5 september 2020

Op de juiste tijd bezorgd, alles nog goed warm en vooral heel erg lekker! De vegan-kapsalon en de bruschetta pizza zijn een echte aanrader!

Joost
31 augustus 2020

De Oh My Gado viel helaas tegen. Ik had meer inhoud verwacht. Het leek meer op een pak salade met pindasaus. Een idee: voeg er tempé, kroepoek, gebakken uitjes, pinda's aan toe. Dan pas is het naar mijn mening 8,75 waard. De kipsalon en vegansalon waren erg lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke
28 augustus 2020

De pizza was lekker, maar het had wel rijkelijker belegd mogen worden. Soms was de pizza kaal en was er alleen tomatensaus aangezien het ging om een veganistische pizza.

IP
23 augustus 2020
Hetty
17 augustus 2020

Supervers, lekker eten. Ik ben blij dat ze nu ook in mijn buurt bezorgen. Leuke mensen en supersnelle levering. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pam
16 augustus 2020

Top eten en goeie en vriendelijke service!

Andre
14 augustus 2020
Frits Riep
3 augustus 2020

De service is zoals ik van jullie gewend ben, gewoon goed en stipt op tijd. De maaltijd was smakelijk en heel royaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
2 augustus 2020

Erg lekkere pizza. Saté, kapsalon en salade. Netjes (op goede temperatuur en waar gewenst: krokant, afgeleverd. Op naar de rest van de menukaart!

Vera Prijs
30 juli 2020

Een overheerlijke vegetarische pizza, overhandigd door vriendelijk personeel, een aanrader

S. Ven
24 juli 2020

Deze keer vonden we de pizza’s wat minder. Volgende keer beter

scheltens
18 juli 2020

goed

Joris Cornelissen
12 juli 2020

Heerlijke pizza met rete goeie smoothies. Alleen zonde van de plastic rietjes die er bij zitten ;) Bezorging lekker snel en een vriendelijke bezorger!

Martine
9 juli 2020

Altijd goed!

Errolson
4 juli 2020

Zoals altijd, was het eten helemaal top. Had per ongeluk bij mijn bestelling gezet ophalen. Vervolgens telefonisch contact met ze opgenomen en ze kwamen het meteen brengen. Goede service dus.

Daisy
1 juli 2020

Overheerlijke kipsalon! Netjes op tijd bezorgd en goed vers! Aanrader!

Sylvia
27 juni 2020

Prima. Combi deals zijn helemaal 😃

Wan Yen
23 juni 2020

Fijn, was kennelijk wat drukker, maar daar had ik geen last van. Lekker eten en vlot bezorgd. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eline
20 juni 2020

Pizza was super lekker en op tijd!

Mels
18 juni 2020

Lekkere pizza, snelle service en een heel lief tasje met daarin een gratis drankje en een ijsje extra.

Sanne
15 juni 2020

vet lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lalique
15 juni 2020

Twee heerlijke pizza's afgehaald, alles was naar wens!

Edith
14 juni 2020

Altijd goed eten, goede vriendelijke bezorging, van mijnkrijgen ze een tien plus👍👌

Iris
10 juni 2020

Was erg lekker!

Tara
5 juni 2020

Ik heb 2x eerder de salade geitenkaas besteld bij vet gezond, maar nu bij de laatste bestelling miste ik echt de overige groenten (aubergine, courgette). Het was echt wat mager deze keer.. Jammer want ik was groot fan van deze salade..

Frits Riep
1 juni 2020

Het is nu de 2e keer dat ik bij Vet Gezond Leiden een bestelling heb geplaatst, t.w. de Kipsalon. Het is een zeer smakelijke en overwegend gezonde maaltijd die voor een persoon behoorlijk veel is. De online bestelprocedure vind ik heel erg goed en makkelijk te doen. Ik wens Kevin en collega s het allerbeste toe met hun zaak, en zeker in deze moeilijke coronaperiode.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lieke
29 mei 2020

Lekker en voldoende eten, snel thuisbezorgd 👍

Ilse
29 mei 2020

De beste pizza van Voorschoten en omstreken! Verse ingrediënten, heerlijk goed van smaak en ook nog eens een super snelle levering.

Isabelle
25 mei 2020

Super lekkere kipsalon! Erg goede en snelle service :)

Martine
25 mei 2020

Als altijd weer top: ruim voldoende, lekker en snel in huis!

Milca
21 mei 2020

Ik snap eigenlijk niet hoe het kan, maar ik heb een salade, een burger en een pizza besteld, en letterlijk 20 (!) minuten later stond de bezorger al voor de deur en alles was heerlijk en vers, de pizza was knapperig en goed warm. Hoe doen jullie dit? ;)

Martin
18 mei 2020

Op tijd, lekker, goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry
17 mei 2020

Dit was niet normaal lekker! Vet tevreden! Graag tot snel!

Rita de Boer
14 mei 2020

Lekker eten. Goed warm. Op tijd bezorgd

Tom
11 mei 2020
Sandra
9 mei 2020

Super lekker Vegan kapsalon, snel en warm bezorgd. Top! We snapten alleen niet waarom we €2 moesten bijbetalen (voor friet?) er zit toch altijd friet in kapsalon?

Pieter
9 mei 2020

We laten elke week tijdens deze crisis door vet gezond bezorgen en het eten is altijd goed.

Malou
9 mei 2020
Nienke
5 mei 2020

Heerlijke salade met geitenkaas en kip. En ook saté was top! En grote porties!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke
4 mei 2020
KEBrink
3 mei 2020

Binnen een halfuur bezorgd, en lekker als altijd!

Sin-D
2 mei 2020

Altijd goed eten! en lekker snel bezorgd!

Ton
1 mei 2020

Uitstekende maaltijd met een snelle bezorging. Zelfs dus in de Stevenshof..

Marc
24 april 2020

Lekkere pizzas, op tijd gereed.

Kevin
23 april 2020

De pizza's waren weer top, zoals altijd!

Minke
21 april 2020

Lekker en snel thuis. Geweldige kipsalon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilse
20 april 2020

Super lekkere pizza's rijk belegd met verse groenten. (Bijna) Net zo lekker als in Italië.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniëlle
13 april 2020

Vanuit Valkenburg ZH naar Leiden gereden. Heerlijke carpacciosalades, goede spareribs met salade en heerlijk knapperige patat. Goede hete pizza en een lekkere smoothie. Alles netjes en goed verpakt. Daarvoor wil ik nog wel een keer naar Leiden rijden omdat in Valkenburg niet wordt bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
13 april 2020

Heerlijke kipsalon. Mooi op tijd en goed warm bezorgd. Lekker en gezond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

BVA
13 april 2020

Heerlijk gegeten weer en super snel bezorgd. De Thaise kokoskip soep en kapsalon zijn echt twee toppers van de kaart

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
9 april 2020

Was prima!! Lekker gegeten

Milca
9 april 2020

Lekker (zoals ook in het restaurant), ruime porties, en de bezorging was ook nog eens veel sneller dan voorspeld! 👍

Kees
9 april 2020

Supersnel. Superlekker. Vet gezond!

S Macleod Moreno
8 april 2020

Pizza was top kwaliteit, goed gevuld en warm. Een tip, beter de pizza snijden. Tot snel z’n

Maria
6 april 2020

Sowieso de beste pizza's van Leiden, ook lekker knapperige dunne bodem. De smoothies zijn ook altijd top! Bestelling zo klaar en zaak qua afhalen uitstekend Corona-proof ingericht. Vriendelijk personeel. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anouk van Vliet
6 april 2020

Vegan kapsalon was heel erg lekker en pizza was ook prima. De bestelling kon opgehaald worden op het tijdstip. Kortom, goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariët
3 april 2020

Na al een paar keer in de zaak gegeten te hebben nu tweemaal besteld. En wat was het lekker. Snel bezorgd ook, veel sneller dan aangegeven. We gaan dit zeker vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

annelies
2 april 2020

heerlijke pizza's

Tom
2 april 2020

Eten was goed, duurde niet lang en de wc-rol die we erbij kregen konden we erg waarderen

Kevin
29 maart 2020

Heerlijke soep en pizza's gegeten, we moesten iets langer wachten op onze bestelling maar kregen ongevraagd als compensatie een vers broodje met aïoli erbij. Top!

Pieter
29 maart 2020
Nienke Moot
29 maart 2020

Bezorging precies op tijd! Pizza’s erg lekker! Wel wat aan de kleine kant 😊

Syl
28 maart 2020

Lekker eten, supersnel bezorgd.

Laura
27 maart 2020

Zoals altijd weer super lekker gegeten! En we hebben heel hard gelachen om de wc rol die erbij zat xD bedankt voor de extra zoete aardappel frietjes!

Isabelle
23 maart 2020

Echt super lekkere pizza’s en heerlijke gezinde smoothies !

Thor
23 maart 2020

Precies op tijd en wederom erg lekker! De Kipsalon en de Burger, beide super. Een van onze favoriete plekken om af en toe eten te bestellen.

Christy Dambrink
23 maart 2020

Gisteren voor het eerst besteld, en zeker niet voor het laatst! Heerlijk gegeten en snelle bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

AH
21 maart 2020

Gezond comfort food - top!

Malou
20 maart 2020

Goede bezorging en zoals altijd heerlijk eten :-)

Imro
19 maart 2020

Super goed as always!! Het eten is altijd top, de lekkerste pizza's van Leiden. Ook de kipsalon is erg goed! Bezorging altijd snel en het eten is altijd alsof het net uit de keuken komt. Top!!

Edith Degens
3 maart 2020

Het eten vind ik altijd super lekker, de afgelopen keer alleen heel erg jammer dat er zo goed als geen salade bij zat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piet
13 februari 2020

Denk wel één van de betere pizzatenten van Leiden!

Edith
9 februari 2020

Altijd goede service en het eten super lekker, één aanrader 👍😀

Scheltens
29 januari 2020

Lekker, keurig op tijd. De patat was erg zout ( niet zo gezond) Ik zou liever een apart zakje zout krijgen, of helemaal geen zout. Iedereen heeft wel zout in huis toch?

Reactie van Vet Gezond

Dat is vervelend en hier zullen we bij de volgende keer zeker rekening mee houden! Excuses voor het ongemak en tot de volgende keer, zonder zout!

Stender
27 januari 2020

Netjes op afgesproken tijd bezorgd en smaakte goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Vet Gezond

Goed om te horen Stender! Bedankt en tot de volgende keer!

Daily
10 januari 2020

Vet lekker!

Reactie van Vet Gezond

:)

SH
29 december 2019

Heerlijk zoals altijd! Alleen wel jammer dat m’n pizza niet zo heel erg goed belegd was voorgaande keren was het beter.

Reactie van Vet Gezond

Hoi S H, dat is vervelend om te horen, wij zullen dit zeker beter in de gaten houden! :) Hou jij dus ook je volgende bestelling goed in de gaten? ;)

Maartrn
12 december 2019

Top altijd goed en lekker en geen zwaar hoofd of droge mond na het eten

Reactie van Vet Gezond

Hoi Maarten! Altijd goed om te horen dat je geen zwaar hoofd van ons eten krijgt! :) Alvast fijne feestdagen en bedankt voor de beoordeling! :)